AcasăEvenimentSportFOTBAL ÎN SALĂ - Reînvie Cupa Top Trade - Cupa Minerul 2016

FOTBAL ÎN SALĂ – Reînvie Cupa Top Trade – Cupa Minerul 2016

DISTRIBUIȚI

Baia Mare este un oraş cu tradiţie în ceea ce priveşte turneele importante de fotbal în sală, ce s-au desfăşurat şi desfăşoară în România. Polivalenta băimăreană a atras ca un magnet nume importante de fotbalişti care au făcut cinste sportului românesc. Această tradiţie este reprezentată de cele 13 ediţii ale Cupei Top Trade, plus alte două ediţii ale Cupei Anului Nou. 

Au urmat câţiva ani de secetă, suporterii băimăreni fiind văduviţi de spectacolul fotbalistic de la finalul fiecărui an. Ne readucem aminte cu plăcere de fotbaliştii care au onorat competiţia băimăreană de-a lungul anilor: Lucian Sânmărtean, Vasile Miriuţă, Leo Grozavu, Romulus Buia, Cristian Vasc, Marius Bilaşco, Adrian Neaga, Nicolae Dică, Ovidiu Hoban, Ciprian Vasilache, Cristian Bud, Paul Batin, Daniel Rednic, Petrică Negrea, Mihai Şteţca, Alin Bota, Ciprian Danciu. Pe lîngă aceşti fotbalişti consacraţi, importante au fost şi premiile în bani. Peste 100 milioane lei vechi an de an. Au fost multe acţiuni caritabile şi tombole pentru spectatori.

Iată că 2016 va reprezenta reînnodarea tradiţiei fotbalului de sală din Baia Mare, în perioada 27-29 decembrie Sala polivalentă „Lascăr Pană” îi aşteaptă pe iubitorii de fotbal la o frumoasă reîntâlnire cu fotbalişti de la noi şi din întreaga ţară, într-un turneu ce se vrea a fi cel mai puternic din România, aşa cum a fost şi Cupa Top Trade.

Până pe 20 decembrie, ora 12, organizatorii aşteaptă echipele doritoare să se înscrie la acest turneu. Va fi un turneu ce va fi format din 8 echipe, împărţite în două grupe, taxa de înscriere fiind de 1.500 lei. Lotul fiecărei echipe va fi compus din 12 jucători. Informaţii suplimentare şi înscrierile se fac la numerele de telefon 0745-590486 şi 0741-089543.

Informații furnizate de Radu Țolaș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA