AcasăEvenimentSportFOTBAL - Rapid, exclusă oficial din Liga 1

FOTBAL – Rapid, exclusă oficial din Liga 1

spot_img

DISTRIBUIȚI

FOTBAL LPF a anunțat oficial că Rapid nu va putea evolua în sezonul următor în Liga 1, iar în locul giuleștenilor va participa ACS Poli Timișoara.

FOTBAL Oficialii Ligii au mai precizat că Rapid nu va putea fi reprimită în Liga 1 nici în situația în care pe 24 august i se va suspenda procedura de faliment și clubul rămâne în insolvență. Motivul: „Nu a îndeplinit condițiile de înscriere în competiție până la termenul limită prevăzut”.
„Odată cu amânarea cererii de suspendare, Adunarea Generală a decis ca ACS Poli Timișoara să joace în Liga 1. Rapid este azi în faliment, s-a dispus dizolvarea ei și i s-a ridicat dreptul de administrare. Are o capacitate de exercițiu restrânsă, iar singurele acte pe care le poate semna lichidatorul pot fi făcute doar pentru desființarea clubului; nu poți angaja jucători, antrenori, nu pot fi făcute cheltuieli de transport. Așadar, nu îndeplinește condițiile pentru a se putea înscrie în competiție. 

LPF a primit din partea lichidatorului o adresă prin care acesta menționează că și în cazul în care pe 24 august se dispune suspendarea cererii de faliment, nu se poate reveni la implementarea planului de reorganizare. 

Rapid nu poate participa la competiție, astfel rămâne prima echipă retrogradată în sezonul anterior, conform regulamentului.

Avem o echipă, ACS Poli, care începe cu minus 14 puncte, este o situație nefericită. Vom propune schimbarea regulamentului FRF din sezoanele viitoare, dar nu putem face mai mult decât o adresă”, a spus secretarul general al LPF, Justin Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă.

Așadar, ACS Poli Timișoara va întâlni pe teren propriu FC Botoșani în prima etapă a Ligii 1, luni de la ora 21:00, după cum a confirmat antrenorul timișorenilor, Ionuț Popa.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA