AcasăEvenimentSportFOTBAL OLD-BOYS - Unirea Şişești - Sport Team Baia Mare 7-5 (5-2)

FOTBAL OLD-BOYS – Unirea Şişești – Sport Team Baia Mare 7-5 (5-2)

spot_img

DISTRIBUIȚI

FOTBAL OLD-BOYS Pe terenul din Şișești, s-a desfășurat, recent, partida de fotbal old-boys dintre Unirea din localitate și Sport Team Baia Mare, rezultatul final fiind în favoarea gazdelor, respectiv 7-5, la pauză 5-2.

Meciul a început în nota de dominare a echipei gazdă, în care au evoluat mai mulți jucători de la echipa de seniori de Liga IV-a și care în minutul 25 reușeau să conducă cu 2-0, prin golurile marcate de Ardelean Nicolae.

La acest scor antrenorul gazdelor, Ținu Gros introduce în teren câtiva adevărați jucători de old-boys și în zece minute oaspeții reușesc egalarea prin Ionuț Buhăi(2-2, min. 35).

În continuare cei din Șișești, operează câteva modificări(având pe banca tehnică 8-10 jucători de rezervă, față de numai doi cei din Baia Mare ), și până la pauză preiau conducerea, mărindu-și avantajul la 5-2, marcatori Laurențiu Panghea, Marcel Sisestean și din nou Nicolae Ardelean.

În repriză secundă, oaspeții reduc din handicap la 5-4, prin același Ionuț Buhăi, însa nu reușesc să țînă de scor și gazdele mai înscriu de două ori( 7-4, min.80), prin Nicolae Ardelean și Andrei Șchiop.

În ultimele zece minute, echipa din Baia Mare, încearcă egalarea, dar nu reușește decât să rateze o lovitură de la 11 m, prin Cristian Bărbos (min.82), și să mai marcheze un gol prin Rareș Pop-Popescu (min. 87), meciul încheindu-se 7-5 în favoarea gazdelor.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Adrian Mariș și Răzvan Dorca.

Echipe

Unirea: Ionuț Terițe, Gavril Bile, Laurențiu Panghea, Constantin Viliman, Ioan Selegean, Nicolae Ardelean, Andrei Șchiop, Nicolae Babici, Gheorghe Pop, Robert Petrusan, Ovidiu Făt, Marcel Sisestean, Ștehau Semeniuc, Vasile Ardelean, Gheorghe Viman, Cristian Bud, Aurel Bud, Ionuț Demian, Simion Horgas, Denis Tentis și Ioan Ardelean.Antrenor Ținu Gros.

Sport Team:Edi Costin, Darius Mihuț, Marius Cardos, Dorin Avram, Ciprian Coste, Florin Frenț, Cristian Bărbos, Ionuț Buhăi, Ionuț Pop, Rareș Pop-Popescu, Florin Florea, Bogdan Bîrle, Daniel Gheighis și Vasile Terec.Antrenor Ioan Marchiș.

Sursa info şi foto Sport Team Baia Mare / facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA