AcasăEvenimentSportFOTBAL OLD-BOYS - Sport Team Baia Mare-Haiducii Baia Mare 10-4(3-1)

FOTBAL OLD-BOYS – Sport Team Baia Mare-Haiducii Baia Mare 10-4(3-1)

DISTRIBUIȚI

FOTBAL OLD-BOYS   Vineri 08.06.2018, de la ora 18.30, pe terenul din satul Sasar, s-a desfasurat partida cu numarul cinci dintre cele doua echipe, din care cei de la Sport Team au repurtat trei victorii, un meci fiind egal si unul s-a terminat cu victoaria celor de la Haiducii.

Meciul de vineri a inceput in nota de dominare a echipei Haiducii, care in prmele 15 minute s-a napustit asupra portii echipei gazda, reusind sa si inscrie prin Dorin Madoc.(0-1), la o nesincronizare intre portarul Edy Costin si un aparator.

În continuare, tot echipa oaspete mai iroseste trei ocazii de a-si mari avantajul, insa incet, incet echipa Sport Team revine in joc si in minutul 25, reuseste egalarea prin Ionut Buhai, bine pus pe contraatac de Rares Pop-Popescu.(1-1).

În urmatoarele 10 minute, Sport Team îsi mareste avantajul la 3-1, prin Rares Po-Popescu si acelasi Ionut Buhai, scor cu care se termina repriza I.

Partea a II-a, a meciului fost dominata in totalitate de cei de la Sport Team, care inscriu majoritatea golurilor(7), pe contraatac, protagonistii acestora fiind Ionut Buhai(2) si Rares Pop-Popescu(2), la care se adauga Cristi Barbos(2) și  noul jucator al echipei, Marian Sabadâș, fost component si coordonator al echipelor din Recea.

Cei de la Haiducii, reusesc si ei sa marcheze trei goluri, din care unul de Bartolomeu Vakon, care in min. 55, inscrie un gol superb de la aprox.40 metri,  vole direct sub tranversala,  lasându-l „mască” pe portarul Edy Costin si prin Gheorghe Tomoiaga(din 11), respectiv Alexandru Bandi, astfel partida se incheie cu un un verosimil scor 10-4.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Adrian Maris si Razvan Dorca.

Echipele:

Sport Team: Edy Costin, Darius Mihut, Marius Cardos, Cristian Magurea, Dorin Avram, Vasile Terec, Florin Frent, Ionut Simon, Florin Florea, Marian, Rares Pop-Popescu, Ionut Buhai, Ionut Pop, Daniel Gheighis, Ciprian Coste, Cristian Bărbos si Ioan Marchis.Antrenor Ioan Marchis.

Haiducii: Florin Chinde, Ionica Nenestean, Daniel Onaci, Alexandru Bandi, Viorel Costea,  Vakon Bartolomeu, Claudiu Puț, Michael Neunhaus, Marius Eftimie, Liviu Indreica, Dorel Neagota, Paul Moisa, Cristian Grigor, Vlad Ghiduț, Gheorghe Tomoiaga si Dorin Madoc.Antrenor Marius Eftimie.

Urmeaza pentru Sport Team o deplasare sâmbata 16.06.2018, la Curtici-Arad, unde va participa la un turneu triunghiular  alaturi de echipele Frontiera Curtici si Pecica Arad.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA