AcasăEvenimentSportFOTBAL OLD-BOYS – Samsung Baia Mare i-a învins ieri pe cei de...

FOTBAL OLD-BOYS – Samsung Baia Mare i-a învins ieri pe cei de la Sport Team, scor 5-3

DISTRIBUIȚI

FOTBAL OLD-BOYS  Miercuri 31.05.2017, de la ora 18.30, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, s-a desfășurat meciul de fotbal old-boys, dintre echipele băimărene Samsung și Sport Team, scor final 5-3 în favoarea gazdelor, la pauză 2-3.

Meciul a fost în mare parte echilibrat, doar unele greșeli individuale din partea celor de la Sport Team, au făcut ca tabela de marcaj să arate egalitate între cele două echipe.

În prima repriză, cei care au condus ostilitățile în teren au fost oaspeții care au condus de două ori pe tabela de marcaj la 1-2 și 2-3, goluri marcate în prima repriza pentru Samsung, de către Dan Malanca și Nelu Dunca, iar pentru Sport Team, de către Daniel Luputi, Rareș Pop-Popescu și Bogdan Trif.

După reluarea jocului, gazdele coordonate foarte bine în teren de Romulus Buia, reușesc să egaleze la 3-3 prin golul înscris de Paul Achim, iar în continuare controlează jocul și până la final se desprind pe tabela de marcaj la 5-3, marcatori Romulus Buia și Nelu Dunca, scor cu care se termină meciul.

OLD-BOYS 2

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Mircea Bogdan și Răul Cormos.

Echipele:

Samsung Baia Mare:  Ioan Hicea, vasile Deac, Andrei Blidar, Doru Todoaca, Eduard Bossa, Dan Malancă, Vasile Clitan, Romulus Buia, Vasile Durus, Cristian Mureșan, GabrielBoga, Cristian Pop, Iulian Trif, Călin Farcas, Marius Petean, Paul Achim, Nelu Dunca, Ioan Mărieș și Florin Muresa.Antrenor Vasile Durus.

Sport Team:   Edi Costin, Darius Mihut, Daniel Gheighis, Florin Frent, Vasile Terec, Virgil Ratiu, Paul Moisa, Cristian Bărbos, Rareș Pop-Popescu, Daniel Luputi, Ionuț Pop, Bogdan Trif, Florin Florea și Bogdan Birle.Antrenor Ioan Marchis.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA