Acasă Eveniment Sport Fotbal. Old Boys. Meci amical. Sport Team - Haiducii Baia Mare 6-5...

Fotbal. Old Boys. Meci amical. Sport Team – Haiducii Baia Mare 6-5 (3-2)

DISTRIBUIȚI

Vineri 07 noiembrie 2014, de la orele 15.30, pe terenul din Tăuţii Măgherauş, s-a disputat partida amicală de fotbal old-boys dintre Sport Team Baia Mare şi mai noua echipă Haiducii Baia Mare, care doreşte să intre în peisajul fotbalistic old-boys băimărean.

Meciul s-a disputant în prima repriză în nota de dominare a echipei Sport Team, care marchează  în minutele  5 şi 15 prin Bogdan Bîrle(2-0), iar la o bâlbâială a apărării haiducilor scorul se majorează în min. 32, la 3-0, prin autogolul lui Dorin Oană.

La acest scor, în cadrul echipei gazdă intervine o relaxare în joc şi cei de la Haiducii, reuşesc să marcheze pe contraatac, prin Gheorghe Tomoiagă şi Liviu Grozavu(3-2), scor cu care se termină prima repriză.

După reluarea jocului în ambele echipe intervin schimbări de jucători şi jocul se desfăşoară ,,pe contre,, cele două echipe reuşind să înscrie, prin Florin Florea-Sport Team(4-2),după care cei de la Haiducii de două ori prin Bartolomeu Vakon(4-3) şi Daniel Pustai(4-4, min. 70, după ce execută foarte bine o lovitură liberă de la aproximativ 25 m.).

După egalitatea de pe tabela de marcaj, echipa gazdă ,,apasă pe acceleraţie,, şi reuşeşte doar în 5 minute să marcheze de două ori prin Gavrilă Alin şi Bogdan Bîrle ducând scorul la 6-4, în min. 80.

Până la finalul jocului echipa oaspete reuşeşte să reducă din handicap prin golul marcat de Bogdan Marchiş, care şutează puternic de la 17 m, în dreapta portarului  echipei gazdă.(6-5), scor cu care se termină partida.

Arbitrajul la centru a fost asigurat de Nicolae Maticu, care a reuşit singur să conducă partida fără niciun incident.

Echipele:

Sport Team: Ioan Marchiş, Daniel Gheighiş, Alain Serge, Marius Maghear, Cristian Măgurean, Cristian Bărbos, Daniel Lupuţi, Rareş Pop-Popescu, Adam Lucaci, Bogdan Trif şi Bogdan Bîrle. Au mai evoluat: Alin Gavrilă, Florin Bărbos, Daniel Chendrean şi Florin Florea.

Haiducii: Daniel Pustai, Damian Horaţiu, Dorin Oană, Bobi Sabou, Ciprian Coste, Bogdan Marchiş, Liviu Grozavu, Gheorghe Tomoiagă, Bartolomeu Vakon, Daniel Onaci şi Alexandru Luchenciuc. Au mai evoluat: Alexandru Ivasuc, Dorin Rus, Marius Eftimie şi Cosmin Chioran.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN MARAMUREȘ – Cadavrul unui bărbat, găsit în spatele unui bloc în Sighetu Marmației

Ieri,polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că în spatele unui imobil situat pe strada Unirii din municipiu se află...

SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – 4 echipaje de Poliție și firma de pază au ajuns de urgență la un cazino din zona Canal...

Scandal în miez de noapte (ora 0:40) într-un cazino din municipiul Baia Mare. Conform informațiilor noastre un client a refuzat să părăsească incinta cazino-ului...

DR VIORICA CHERECHEȘ: Urmează o perioadă sensibilă pentru noi toți! SĂNĂTATEA românilor TREBUIE să fie o preocupare majoră pentru guvernanți!

Noul an școlar, bucuria reîntâlnirii i-a determinat pe elevi să uite pentru un moment că virusul SARS Cov-2 totuși există, s-au îmbrățișat, cu mască...

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: MARAMUREȘ – 4 bărbați și-au bătut și amenințat soțiile sau concubinele în acest weekend

În week-end-ul 26-27 septembrie a.c., poliţiştii de ordine publică au emis trei ordine de protecţie provizoriu pe numele a trei bărbaţi. Aceştia au vârste...

A CÂȘTIGAT DETAȘAT – Mesajul lui Cătălin Cherecheș după ce a fost reconfirmat de băimăreni în funcția de primar: “Am câștigat. Continuăm”

Cătălin Cherecheș a fost reales duminică, 27 septembrie, în funcția de primar al municipiului Baia Mare. Acesta a câștigat detașat alegerile, principalii săi contracandidați...