spot_img
AcasăEvenimentSportFOTBAL OLD-BOYS. Meci amical: Reladi Cavnic - Sport Team Baia Mare 1-3...

FOTBAL OLD-BOYS. Meci amical: Reladi Cavnic – Sport Team Baia Mare 1-3 (0-1)

DISTRIBUIȚI

Vineri 19.04.2013, de la orele 17.00, pe terenul din Cavnic s-a desfăşurat meciul amical de fotbal old-boys dintre Reladi Cavnic şi Sport Team Baia Mare, scor final 1-3, la pauză 0-1.

Victoria celor de la Sport Team a venit în urma experienţei mai mari în jocurile pe teren mare, însă echipa din Cavnic care este la început de drum datorită d-lui Aurelian Costenar, a făcut faţă cu brio doar în prima repriză, cât i-a ţinut ,,benzina,,.

Astfel, prima repriza a fost echilibrată, ambele echipe depunând eforturi pentru a înscrie, însă golul vine din partea celor de la Sport Team care în min. 40, după mai multe driblinguri pe partea stânga, Cristi Bărbos reuşeşte să pătrundă în careul de şase metri şi să introducă mingea în poarta apărată de Luigi Huianu.

Dupa pauză echipa Sport Team face o schimbare şi-l introduce în teren pe Cristian Bogdan  care revigorează jocul la mijlocul terenului şi echipa îşi majorează scorul în min 55 prin Bogdan Trif ,care în urma unei centrări de pe partea dreaptă de la Adi Costin, înscrie plasat  pe lângă portarul echipei gazdă.(0-2).

Cei de la Reladi încearcă să înscrie şi ei şi au două ocazii în min. 60 şi 75 însă, portarul Edy Costin de la oaspeţi este la post.

Până la înscrierea golului trei cei de la Sport Team mai ratează o ocazie mare, când Daniel Lupuţi şutează  de la aprox. 30 metri şi nimereşte transversala porţii apărată de Luigi Huianu.

În min. 80 după mai multe pase consecutive la mijlocul terenului, Cristian Bogdan îl lansează pe partea dreaptă pe Norby Szopko, care după un dribling scurt la un apărător de la gazde, şutează puternic de la 16. metri, în dreapta portarului  echipei gazdă şi duce scorul la 0-3.

Până la finalul jocului echipa gazdă aleargă după înscrierea golului de onoare.  Il reusesc in min. 90 prin Aurelian Costenar. Acesta execută o lovitură de la 11 metri, acordata de central în urma unei ţineri de tricou în careu de către Daniel Gheighiş (1-3).

Echipele

Reladi Cavnic: Luigi Huianu, Dan Daniel, Alexandru Goteciuc, Alexandru Pop, Gyorfi Cristian, Aurelian Costenar, Dorel Hoban, Ioan Ponde zis ,,Gentile,, Sebastian Puţ, Sebastian Sas şi Cludiu Floarea. Au mai jucat: Olimpiu Ciolpan, Daniel Miclea, Vasile Miclea, Valer Ungur, Pavel Ungur şi Ştefan Lakner.

Sport Team: Eduard Costin, Daniel Lupşe, Bogdan Bîrle, Vasile Terec, Daniel Gheighiş, Ioan Marchiş, Adrian Costin, Daniel Lupuţi, cristian Bărbos, Bogdan Trif şi Norbert Szopko. Au mai lucat: Florin Florea, Bogdan Cristian şi Florin Miclăuş.

Arbitrajul a fost asigurat de catre: Raul Gyorfi, Cristian Mureşan şi Daniel Sitar.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA