AcasăEvenimentSportFOTBAL OLD-BOYS - Armătura Zalău-Sport Team Baia Mare 4-2(1-1)

FOTBAL OLD-BOYS – Armătura Zalău-Sport Team Baia Mare 4-2(1-1)

DISTRIBUIȚI

FOTBAL OLD-BOYS. Săptămâna trecută pe terenul din localitatea Crişeni din apropierea municipiului Zalău, s-a desfăşurat partida de fotbal old-boys dintre Armătura Zalău şi Sport Team Baia Mare.
Până la aceasta dată, începând cu anul 2013, între cele două echipe au avut loc şase partide din care patru câştigate de către cei din Baia Mare.

Înainte de începerea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria jucătorilor de la Armătura Zalău, Andrei Vaida şi Marian Grigore, trecuţi în nefiinţă.

De asemenea, cu ocazia acestui meci a fost oferită jucătorului Cristian Bărbos, o diplomă pentru marcarea golului cu nr. 300, pentru echipa Sport Team, în partida cu Dinamic Groşi.

Meciul s-a desfăşurat în prima repriză sub semnul echilibrului, scorul fiind deschis de către cei din Zalău în min. 10 din lovitură de la 11 m, prin jucătorul Cosmin Sabou.

În minutul 33, Daniel Lupuţi de la Sport Team, centrează de pe partea stângă către Bogdan Bîrle care deviază cu capul la Cristian Bărbos şi acesta reuşeşte egalarea(1-1), printr-un şut de la marginea suprafeţei de poartă în stânga portarului Titus Copceac.

Până la pauză cei care irosesc mai multe ocazii de a marca sunt zălăuanii, însă portarul Edi Costin a fost permanent la post.

După reluarea jocului tot gazdele joacă mai bune în teren şi reuşesc să-şi mărească avantajul la 2-1, în min. 53 prin Artur Ciontoş, care în urma unui contraatac şutează puternic de la 15 m în colţul lung al portarului Edi Costin, iar în min. 61 prin Radu Pop, care scăpat singur cu portarul oaspete sutează pe lângă acesta şi măreşte avantajul la 3-1.
Până la finalul meciului oaspeţii încearcă să salveze rezultatul şi înscriu pentru 3-2 în min. 72, prin Cristian Bărbos, însă o nouă lovitură de la 11 m, în min. 85, duce echipa din Zalău la o victorie meritată cu scorul de 4-2, prin golul înscris de Grigore Păşcuţă.
Arbitrajul asigurat de foşti jucători ai echipei Armătura Zalău.

Echipele:
Armătura Zalău:Titus Copceac, Sorin Chifa, Florin Vaşvari, Adrian Bob, Alex Tamba, Dinu Costina, Ioan Meleg, Cosmin Sabou, Artur Ciontoş, Grigore Păşcuţă, Silviu Sebeni, Jean Chiş, Vasile Gavriş, Viorel Crişan, Feri Tukyogy, Adrian Sturz, Florin Pop, Laţi Ernst, Radu Pop şi Lorin Latiş.Antrenor Vasile Stâncel.

Sport Team:Edi Costin, Cristian Măgurean, Vasile Terec, Alain Serge, Virgil Raţiu, Daniel Lupuţi, Sergiu Fagi, Rareş Pop-Popescu, Bogdan Trif, Bogdan Bîrle, Cristian Bărbos, Florin Florea, Ionuţ Şimon, Daniel Gheighiş, Cristian Bogdan şi Ioan Marchiş(antrenor).
Următorul meci al echipei Sport Team va fi cu Inter Sighetu Marmaţiei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA