AcasăEvenimentSportFOTBAL - MECI BARAJ - Campioana Maramuresului va juca barajul cu judetul...

FOTBAL – MECI BARAJ – Campioana Maramuresului va juca barajul cu judetul Salaj in Satu Mare. Cheltuielile vor fi de 7.000 lei

spot_img

DISTRIBUIȚI

Federatia Romana de Fotbal a hotarat ca pe data de 20 iunie 2012 cu incepere de la ora 17.30 sa se dispune meciul de baraj pentru promovarea echipelor in liga a treia. Astfel, campioana judetului Maramures va juca pe un teren din judetul Satu Mare cu campioana judetului Salaj. In judetul vecin campioana se va decide dintre Barcau Nusfalau si Flacara Halmasd. In Maramures, in seria sud conduce Spicul Ardusat (nu are CIS-ul deocamdata, n.r.) iar in seria nord Plimob Sighet.

Din pacate nici in acest an AJF Maramures nu va organiza niciun meci de baraj intre campioanele judetelor vecine. In situatia in care dupa 90 de minute de joc rezultatul este egal, partida se va prelungi cu doua reprize a cate 15 minute, fara pauza intre ele, dar cu o pauza de 5 minute la terminarea celor 90 de minute de joc. Vor urma penalti-urile daca egalitatea persista. Sanctiunile care decurg din cumulul de cartonase galbene primite de jucatori in campionatul ligii a patra nu actioneaza in meciurile de baraj, mentinandu-se numai suspendarile aplicate pentru alte abateri disciplinare. AJF-urile sunt obligate sa comunice FRF in scris pana la data de 14 iunie 2012, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj, precum si copia Certificatului de Identitate Sportiva al clubului respectiv. Cluburile calificate la jocurile de baraj au obligatia sa depunala FRF pana la data de 19 iunie 20121 tabelele nominale cuprinzand maxim 18 jucatori care participa la jocul dde baraj. In jocurile de baraj se pot efectua maxim 4 inlocuiri de jucatori, echipele nu au obligatia de  a folosi juniori sau jucatori sub 21 de ani. Echipele participante trebuia sa se prezinte la teren cu doua seturi de echipament de culori diferite si minim 3 mingi.

7.000 de lei baremul de arbitraj

FRF estimeaza cheltuielile necesare pentru organizarea fiecarui joc de baraj la suma de 7.000 de lei, suma care va fi suportata in mod egal de cluburile participante (3.500 lei sunt baremurile de arbitraj in liga a treia si a observatorului, iar diferenta consta in asistenta medicala, chirie stadion, jandarmerie, altele). Cluburile participante sunt obligate ca pana la data de 15 iunie 2012 sa depuna la AJF suma de 3.500 lei. Nerespectarea acestei obligatii duce la neprogramarea meciului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA