AcasăEvenimentSportFOTBAL. LIGA A IV-A - Minerul Baia Mare – CS Seini 9-0...

FOTBAL. LIGA A IV-A – Minerul Baia Mare – CS Seini 9-0 (5-0)

DISTRIBUIȚI

FOTBAL. LIGA A IV-A Noua echipă a Băii Mari, Minerul, a început sezonul ligii a patra, seria Sud, cu un rezultat fluviu, împotriva celor de la CS Seini, şi a arătat că este principala favorită la câştigarea campionatului.

În faţa a aproximativ 300 de spectatori, elevii lui Dorin Toma şi Cristian Bogdan s-a impus cu scorul de 9-0 (5-0), într-un meci în care l-au dominat copios, posesia balonului fiind elocventă, aproximativ 90 la sută.

Rareori s-au apropiat oaspeţii de poarta apărată de Gabriel Danciu, acesta fiind pus la încercare doar cu două şuturi de la distanţă.

În rest, control total al jocului din partea băimărenilor, aceştia mai irosind încă şapte ocazii imense de a marca. Primul gol din istoria clubului a fost semnat de atacantul Marius Feraru, în minutul 14.

Căpitanul Călin Borota a trimis o pasă peste apărarea adversă, Tudor Balmoş a centrat din prima şi Feraru a reluat în poarta goală: 1-0. Peste alte patru minute un alt gol în poarta seinenilor.

Centrare Marius Gereben şi Simion David reia cu capul la colţul lung: 2-0. Nu trec decît trei minute şi o nouă reuşită pentru Minerul. Lovitură liberă executată de Balmoş din dreapta şi Alexandru Ignat se înalţă în careul de 6 m, reluînd cu capul imparabil: 3-0.

În minutul 23, Balmoş trimite pe jos în careul de 16 m, Gereben rămâne singur cu portarul, trece de acesta şi reia în poarta goală: 4-0. Scorul pauzei este stabilit de Răzvan Ardeleanu la ultima fază a reprizei.

Acesta scapă singur de la 35 m, pătrunde în careu şi trimite la colţul scurt: 5-0.

La opt minute de la reluare, Balmoş trece din rolul de pasator în cel de marcator, mijlocaşul un şut sub bară: 6-0.

În minutul 63, abia introdus în teren, Sandu Bococi îşi va trece şi el numele pe lista marcatorilor. În rol de servant acelaşi Balmoş şi Bococi reia din 2 m în poartă: 7-0. Feraru va realiza dubla în minutul 75 cu o execuţie pe sub portar: 8-0.

Minerul va stabili scorul final şi, probabil, al primei etape în minutul 90. Balmoş ajunge în acest meci la a cincea pasă de gol, iar Leontin Mircea reia cu capul la colţul scurt: 9-0.

De menţionat că noua echipă a municipiului a fost încurajată şi de galeria Commando Buldogs, suporteri care promit să sprijine necondiţionat formaţia antrenată de Dorin Toma.

• Minerul Baia Mare: Danciu – Lihet, Ignat, S. David, R. Lupu – Ardeleanu (72 D. Sabadâş), Borota, Chiorean (67. C. Tutuţa), Balmoş, Gereben (54 Bococi), Feraru (77 Leontin Mircea). Antrenori: Dorin Toma – principal, Cristian Bogdan – secund, Marius Marian – cu portarii. • CS Seini: Foltoş – Boje (62 Kalman), Cosma (46′ A. Pop), Cupşe (46′ Lauber), Czompa, Groza, D. Oană, Paul Vasile (60′ Chiş), Smoczer, Tentea, Puşcaş. Antrenor: Ştefan Crăciun. • Arbitri: Vlad Mare – Paul Pristavu, Daiana Lung. Observator: Ioan Marchiş.

Info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA