spot_img
AcasăEvenimentSportFotbal judetean – Liga a IV-a incepe 18 martie iar liga a...

Fotbal judetean – Liga a IV-a incepe 18 martie iar liga a V-a incepe in 8 aprilie

DISTRIBUIȚI

Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures a stabilit datele in care se reiau intrecerile din cele doua ligii de fotbal. Impreuna cu delegatii prezenti la Adunarea Generala a AJF Maramures s-a hotarat ca liga a IV-a seria Sud si Nord sa inceapa pe data de 18 martie cu trei etape intermediare (11 aprilie, 2 si 16 mai). Finalul campionatului ligii a IV-a este programat pentru data de 31 mai, odata cu disputarea meciului de baraj pentru stabilirea echipei care va reprezenta judetul in meciul de baraj pentru accederea in liga a III-a.

Liga a cincea oficialii AJF au propus data de incepere 25 martie sau 1 aprilie, numai ca delegatii echipelor au optat pentru 8 aprilie.
Cupa Romaniei, are urmatoarele date de disputare: 4 si 25 aprilie pentru seria Nord, respectiv 4, 25 aprilie si 9 mai pentru seria Sud.

Totodata s-a discutat in principiu ca din campionatul viitor sa se formeze o singura liga a IV-a cu o componenta de 12-14 echipe, iar in liga a V-a sa fie formata din trei serii: o serie in Maramuresul Istoric si doua serii in zona Baii Mari. Deocamdata acest aspect urmeaza sa se mai discute pentru ca in acest format cheltuielile pentru echipele de fotbal vor creste.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA