AcasăEvenimentSportFOTBAL JUDEȚEAN - Joi are loc Adunarea Generală a AJFM Maramureș

FOTBAL JUDEȚEAN – Joi are loc Adunarea Generală a AJFM Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

FOTBAL JUDEȚEAN Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Maramureș este programată pentru joi, 9 martie, începând cu ora 11.00. Ședința va avea loc la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș.

În 9 martie, începând cu ora 11.00, în sala de ședințe a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș (DJSTMM) va avea loc Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM), prilej cu care se vor dezbate diverse aspecte legate de competițiile de juniori și seniori organizate de forul prezidat de Cristian Balaj.

A fost stabilită și agenda reluării competițiilor pentru returul sezonului 2016/2017. Astfel, în 19 martie va începe seria Nord a Ligii a patra, pentru ca returul seriei Sud să debuteze în 26 martie. Meciurile din Liga a cincea încep în 2 aprilie pentru seria 2, respectiv în 9 aprilie pentru seria 1. Confruntările din Cupa României se reiau în 19 martie, când va fi programată etapă pentru seria Sud.

Până în 12 iunie trebuie comunicată campioana Maramureșului, în vederea participării la barajul pentru promovarea în Liga a treia. În consecință, finala județeană a Ligii a patra se va disputa în 10 iunie. Până în 19 iunie trebuie comunicată și câștigătoarea Cupei României în Maramureș, prin urmare în 17 iunie se va disputa finala pe județ.

Reamintim că oficialii echipelor angrenate în competițiile organizate AJFMM sunt așteptați la sediul din Bulevardul Unirii 11J pentru îndeplinirea formalităților necesare pentru începerea returului, cu mențiunea că echipele care au datorii către AJFMM nu vor fi programate la jocuri şi la vizele anuale până când nu îşi achită restanţele.

arbitrii

Tot joi, 9 martie, de la ora 18.00, este programată ședință cu arbitrii și observatorii în vederea reluării competițiilor organizate de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș. Întâlnirea va avea loc la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA