spot_img
AcasăEvenimentSportVIDEO - FOTBAL - Ion Iliescu i-a transmis din Baia Mare un...

VIDEO – FOTBAL – Ion Iliescu i-a transmis din Baia Mare un mesaj lui Cornel Dinu

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cornel Dinu, administratorul delegat al FC Dinamo Bucuresti, este supus in cursul zilei de azi unei operatii de by-pass coronorian in urma infarctului miocardic acut suferit in 19 iulie. Dupa ce saptamana trecuta dinamovistii i-au transmis un mesaj inedit de La Multi Ani, Cornel Dinu implinind in 2 august 63 de ani, astazi si Ion Iliescu i-a transmis celui cunoscut drept „Procurorul” un mesaj de incurajare. „Am incredere in forta lui si in rezistenta organismului sau si ii urez sa treaca cu succes peste acest moment dificil”, a mentionat Iliescu.

Cornel Dinu a fost internat in 19 iulie in Clinica de chirurgie cardiovasculara a Spitalului de Urgenta Floreasca, unde a fost dus cu ambulanta. In urma investigatiilor, medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic acut. Medicul Serban Bradisteanu a declarat ca, dupa stabilirea diagnosticului, lui Cornel Dinu i-a fost montat un stent, acesta fiind, insa, o masura provizorie. In cursul zilei de azi administratorul delegat al clubului dinamovist este supus unei operatii de by pass coronarian. Mesaje au fost transmise „Procurorului” chiar si din Baia Mare.

„Bradisteanu este un medic valoros nu numai la nivel national, ci este la nivel international recunoscut ca un chirurg pentru cord cu rezultate deosebite. Se bucura de un prestigiu binemeritat. Eu insumi am fost pe mana lui cand am fost operat pe artera coronariana”, a spus Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei.

Mesajele de incurajare ale fostului presedinte al Romaniei vin dupa ce fotbalistii de la Dinamo au gasit o metoda originala de a-i ura La Multi Ani administratorului delegat Cornel Dinu, intr-un mod inedit in 2 august, cand Dinu a implinit 63 de ani. Acestia au afisat un banner pe terenul central, indreptat spre Spitalul de Urgenta Floreasca, unde se afla internat oficialul dinamovist, un banner pe scare scria „La Multi Ani, Mister!” in culorile alb-rosu.

„Cu Cornel Dinu ne cunoastem demult. Si am avut relatii amicale foarte apropiate. Stiu ca trece printr-un moment delicat. Am incredere in forta lui si in rezistenta organismului sau si ii urez sa treaca cu succes peste acest moment dificil”, a mentionat Iliescu.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA