AcasăEvenimentSportFOTBAL FEMININ - Lotul A.S. Independența Baia Mare se reunește la începutul...

FOTBAL FEMININ – Lotul A.S. Independența Baia Mare se reunește la începutul săptămânii viitoare

spot_img

DISTRIBUIȚI

FOTBAL FEMININ. Domnițele râului, așa cum sunt denumite fetele din echipa de fotbal a clubului A.S. Independența Baia Mare își iau luni, 18 iulie, ghetele din cui. Acestea se reunesc, după o bine meritată vacanță. Acțiunea va avea loc pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare.

Noua conducere tehnică a clubului, formată din Florica Codrea, antrenor principal și Alexandra Marian, antrenor secund au stabilit deja întreg programul de pregătire. Până la primul meci oficial, fetele din echipă vor susține acțiuni de pregătire pe terenul de atlesism, la sala de forță precum și la centrele de refacere. Din această perioadă nu va lipsi nici un semicantonament.

Primul meci oficial va fi susținut de A.S. Independența Baia Mare în debutul SuperLigii Feminine, partidă care va avea loc cel mai probabil în 10 septembrie. Prima noutate la lot, față de sezonul competițional anterior este că la reunire vor fi prezente și junioarele născute în anul 2001, care astfel fac pasul spre echipa de senioare.

Pentru echipa națională alcătuită din jucătoare născute începând cu 1 ianuarie 1998, sezonul 2015-2016 a fost unul intermediar, plasat între două stagiuni cu meciuri oficiale. După intrarea în turul de elită din preliminariile Campionatului European pentru junioare Under 17 – Islanda 2015, această generație va încerca să se califice în Campionatul European pentru junioare Under 19 – Irlanda de Nord 2017.

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA