spot_img
AcasăEvenimentSportFOTBAL FEMININ - Județul Maramureș, prezent la turneul final ”Fotbal și...

FOTBAL FEMININ – Județul Maramureș, prezent la turneul final ”Fotbal și Feminitate”

DISTRIBUIȚI

FOTBAL FEMININ Două echipe au reprezentat județul Maramureș la turneul final al proiectului ”Fotbal și Feminitate”, ediția 2017, turneu care a avut loc în Suceava.

În perioada 3-5 noiembrie, la Suceava s-a desfășurat faza finală a proiectului „Fotbal și Feminitate”, dedicat jucătoarelor nelegimitate.

La această fază au participat peste 220 de jucătoare la categoriile de vârstă Under 12 și Under 14, în selecționate reunite de asociațiile județene din mai multe zone ale țării.

Județul Maramureș a fost reprezentat la ambele categorii de vârstă, echipele fiind stabilite în urma turneului care a avut loc în Baia Mare, la finele lunii octombrie, cu șase echipe la start.

Echipa Maramureșului la categoria de vârstă Under 12 a fost formată din următoarele jucătoare: Marisa Dinu, Teodora Fîrte, Daria Șomcutea, Anamaria Filip, Ștefania Horțea, Oana Onț, Georgiana Moisa și Daiana Demeter. Delegat, prof. Octavian Dragomir.

La categoria de vârstă Under 14, județul nostru a fost reprezentat de sportivele: Maria Bele, Larisa Alexa, Laura Dragoș, Claudia Pop, Andreea Morar, Patricia Șpan, Renata Petruș, Ioana Teodora Pop. Delegat, Ștefan Butuza.

14 echipe au participat la turneul final al categoriei de vârstă Under 12, tot 14 și la Under 14, la ambele categorii maramureșencele făcând parte din grupa B, alături de Vaslui, Alba și Argeș (la U12), respectiv de Vaslui, Cluj și Alba (la U14). Meciurile s-au disputat pe teren de dimensiuni reduse, fiecare repriză având câte 12 minute.

Rezultatele echipelor Maramureșului

Under 12: Maramureș – Vaslui 0-0, Argeș – Maramureș 4-1, meciul cu Alba nu s-a disputat din cauza unor probleme la baza sportivă.
Under 14: Maramureș – Alba 2-2, Vaslui – Maramureș 4-2, Maramureș – Cluj nu s-a disputat din cauza unor probleme la baza sportivă.

Reprezentanta AJF Argeș a câștigat turneul categoriei Under 12, în timp ce AJF Bistrița s-a impus la categoria Under 14.

Proiectul „Fotbal și feminitate” își propune să promoveze fotbalul în rândul fetelor din România. 2017 este al cincilea an de implementare.

Mai multe detalii despre competiție și imagini de la turneul final sunt disponibile aici.

Info

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA