AcasăEvenimentSportFOTBAL FEMININ - AS Independența Baia Mare, locul 5 la turneul final...

FOTBAL FEMININ – AS Independența Baia Mare, locul 5 la turneul final Under 15

DISTRIBUIȚI

FOTBAL FEMININ AS Independența Baia Mare s-a clasat pe locul 5 la turneul final al categoriei de vârstă Under 15 la fotbal feminin. Turneul a avut loc în Odorheiu Secuiesc, cu 12 echipe la start, campioană devenind Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

La Odorheiu Secuiesc a avut loc turneul final al Ligii de Tineret U15 la fotbal feminin, competiție rezervată jucătoarelor născute în 2002 sau mai mici. Nivel competițional la care a fost calificată și AS Independența Baia Mare.

Cele 12 echipe prezente la turneul final au fost împărțite în patru grupe. Fetele antrenate de prof. Octavian Dragomir au făcut parte din grupă cu Juventus Timişoara şi Olimpia Cluj-Napoca.

Băimărencele s-au impus cu 9-2 în faţa timişorencelor şi au pierdut cu 0-4 confruntarea cu clujencele. În urma acestor rezultate, Independența a încheiat grupa pe locul secund, evoluând în continuare pentru locurile 5-8.

Soarta primului meci, disputat cu Universitatea Alexandria, a fost decisă la loviturile de departajare: 3-2 pentru Independența.

A urmat duelul cu CS Nicu Gane Fălticeni, terminat și el la egalitate după timpul regulamentar de joc.

Echipa din Baia Mare a fost și de această dată inspirată la penalty-uri: 2-1. În clasamentul final, Independența s-a clasat pe locul 5, podiumul arătând astfel: locul 1 – Vasas Femina, locul 2 – CSȘ Târgoviște, locul 3 – Olimpia Cluj.

AS Independența Baia Mare (antrenor, prof. Octavian Dragomir): Denisa Bucşa, Denisa Pintea, Ana-Maria Florean, Alexandra Mureşan, Andreea Crişan, Andreea Indrecan, Dariana Szalay, Andreea Domniţa, Raluca Dragoş, Maria Drăgan, Mădălina Miklos, Larisa Mureşan şi Oana Tămaş.

Informaţii şi foto Asociaţia Judeîeană de Fotbal Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA