AcasăEvenimentSportFOTBAL FEMININ - AFC Fair-Play Bucureşti - AS Independenţa Baia Mare 2-2...

FOTBAL FEMININ – AFC Fair-Play Bucureşti – AS Independenţa Baia Mare 2-2 (2-0)

spot_img

DISTRIBUIȚI

AS Independența Baia Mare a scos un egal din partida cu AFC Fair-Play București.

Anunțată ca și o echipă cu efectiv redus, bucureștencele păreau să pornească în partidă cu șansa a doua doar că realitatea din teren a fost alta. Băimărencele, deşi au început bine jocul, avînd şi o bară, s-au văzut conduse după 10 minute, în urma unui contraatac foarte bine finalizat de Carolina Solonca, de altfel cea mai mare ameninţare pentru apărarea AS Independența.

Jocul a fost controlat în totalitate de oaspete dar la finalizare fetele din Baia Mare au fost precipitate. Au continuat barele (în total 4), ratări din careu sau din afară, iar la 2-0 pentru gazde (reuşită din 11m) conturile disputei puteau fi încheiate. A urmat repriza a doua, în care mult mai atente, băimărencele reuşesc egalarea devreme, în urma reuşitelor din min. 48, Alexandra Marian, şi min. 55, din 11 m, Dariana Indrei, iar speranţa unei victorii părea reală, timpul fiind suficient pentru înca un gol.

Bătălia pentru rămânerea în SuperLigă este interesantă până în ultima clipă pentru a stabili în final ocupantele locurilor 7 şi 8 care vor disputa barajul de rămînere în Superligă.

Etapa viitoare AS Independenţa se deplasează duminică, 24 aprilie, la Prundul Bârgăului. Partida se anunță a fi mai dificilă decât cea de la Bucureşti. Deşi bărgăuancele se poziţionează pe ultimul loc în acest moment, acestea sunt recunoscute pentru voinţa şi determinarea de pe propriul teren.

Rezultatele etapei 1 din Play-Out: CS Real Craiova – Heniu Prundu Bârgăului 3-1; AFC Fair-Play Bucureşti – AS Independenţa Baia Mare 2-2.

Clasamentul
1. CS Real Craiova 1 1 0 0 3-1 13
2. Fair-Play Bucureşti 1 0 1 0 2-2 9
3. Independenţa Baia Mare 1 0 1 0 2-2 6
4. Heniu Prundu Bârgăului 1 0 0 1 1-3 2

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA