AcasăEvenimentSportLIGA A II-A. SERIE 2 – FCM Baia Mare a învins Bătrâna...

LIGA A II-A. SERIE 2 – FCM Baia Mare a învins Bătrâna Doamnă și a egalat liderul la puncte

DISTRIBUIȚI

FCM Baia Mare a obținut o victorie importantă pe teren propriu.

Fotbaliștii antrenați de Dorin Toma au învins cu scorul de 2-0 echipa UTA. Cele două reușite ale băimărenilor au fost semnate de Silviu Balaure și Vasile Pop. În clasamentul Seriei a II-a a Ligii a II-a FCM Baia Mare ocupă locul secund, la egalitate de punctaj cu Vâlcea, echipa vâlceană fiind mai bună la golaveraj.

Meciul a fost deschis cu o ocazie mare pentru cei de la UTA. În minutul 2 al partidei, aceștia au ratat un penalty.

„Din punctul meu de vedere, realitatea din teren nu este ceea ce spune rezultatul. Au fost mai pragmatici și au speculat imediat greșeala noastră la final de primă repriză iar pe final au închis jocul. Se întâmplă să ratăm penalty, se întâmplă să avem un joc mai puțin bun pe realizări dar din punctul meu de vedere eu zic că am făcut un joc bun în prima repriză dar a lipsit golul. Când lipsește golul e greu să pleci cu punct sau puncte”, a spus antrenorul echipei UTA.

Cele două goluri ale FCM Baia Mare au fost marcate la finalul primei reprize de către Silviu Balaure și în prelungirile partidei de către Vasile Pop. Victoria FCM Baia Mare a fost dedicată drept cadou pentru antrenorul echipei Dorin Toma, care și-a serbat recent ziua de naștere dar și pentru Mihai Ștețca și Paul Păcurar.

„A fost ziua mea, al lui Paul Păcurar și al lui Mihai Ștețca. Echipa ne-a făcut un cadou minunat și mă bucur pentru acest lucru. Îmi felicit jucătorii în primul rând și suporterii care au fost în număr destul de mare. Îi rugăm să ne încurajeze și pe viitor pentru că numai noi știm în ce condiții lucrăm și în ce condiții ne pregătim. Vrem să facem un obiectiv îndrăzneț dar nu putem dintr-o dată. Avem multe lipsuri care sperăm să nu se vadă. Cerem din partea suporterilor mai multă clemență și să ne ajute în momentele grele”, a spus Dorin Toma, antrenor FCM Baia Mare.

„A fost un meci greu și mă bucur că am câștigat. Zic eu că principalul adversar a fost terenul. Ne-a pus probleme mari.ș A fost teren greu și s-a acumulat oboseala și trebuie acum să ne refacem cât mai repede pentru meciul de miercuri”, a spus Sergiu Jurj, jucător FCM Baia Mare.

„A fost un meci foarte greu dar am reușit să obținem o victorie foarte importantă pentru noi care ne ajută și sperăm să o ținem așa în continuare. Suntem bucuroși mai ales pentru Tomiță, pentru Păcurar și domnul Ștețca și sperăm să le mai facem cadouri de astea”, a spus Silviu Balaure, jucător FCM Baia Mare.

În etapa viitoare FCM Baia Mare întâlnește în deplasare miercuri, 9 martie, echipa Unirea Tărlungeni.

571216_571216_cls-seria2a (1)

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA