AcasăEvenimentSportFOTBAL - FCM Baia Mare țintește la cele trei puncte în confruntarea...

FOTBAL – FCM Baia Mare țintește la cele trei puncte în confruntarea cu U Cluj

DISTRIBUIȚI

FCM Baia Mare își dorește să obțină cele trei puncte din confruntarea de sâmbătă, cu U Cluj. Chiar dacă vor juca pe teren sintetic, fotbaliștii antrenați de Dorin Toma sunt siguri că se vor adapta suprafeței de joc. Partida dintre FCM Baia Mare și U Cluj va avea loc cu începere de la ora 11:00 la baza sportivă „Dan Anca”.

Chiar dacă au pierdut ultima etapă pe teren propriu, fotbaliștii de la FCM Baia Mare își doresc victoria în fața clujenilor.

„Va fi un meci extrem de dificil pentru noi pentru că venim după un rezultat prost. Moralul nostru putem să spunem că a scăzut puțin dar vom merge să abordăm meciul la victorie și ne trebuie neapărat cele trei puncte. Ne-am antrenat numai pe iarbă și va fi un impediment pentru noi că vom juca pe teren sintetic dar sperăm să facem față cu brio la meciul de sâmbătă”, a declarat Bogdan Străuț, jucător FCM Baia Mare.

„Este un meci important, care va decide viitorul nostru. Dacă reușim să câștigăm o să fim mai liniștiți din punct de vedere al Play Off-ului. Va fi o suprafață nouă de joc pentru noi. Am fost obișnuiți pe iarbă și pe terenuri mai rele dar o să ne adaptăm și sper eu să câștigăm”, a spus Sergiu Jurj, jucător FCM Baia Mare.

FCM Baia Mare va juca cu U Cluj pe teren sintetic. Înainte de meciul de sâmbătă, mâine, echipa lui Dorin Toma va face un antrenament în arena clujeană, pentru a se obișnui cu suprafața de joc.

„Este un meci foarte important și în același timp unul foarte dificil pentru noi. Din păcate, nu suntem încă calificați în Play Off. Ne vom juca o șansă foarte mare la U Cluj. Sperăm să câștigăm toate cele trei puncte dacă nu cel puțin un punct pentru a spera în continuare la calificare. Pentru U Cluj este ultima șansă acest joc și ne dorim ca și noi să răspundem cu aceeași monedă. Încercăm să facem cât mai multe puncte și să ne calificăm cât mai repede pentru a avea liniște pentru a pregăti celelalte jocuri”, a spus Dorin Toma, antrenor FCM Baia Mare.

În meciul tur, FCM Baia Mare a pierdut pe teren propriu cu U Cluj, scorul fiind de 0-1.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA