AcasăEvenimentSportFOTBAL - FCM Baia Mare se întărește pentru promovare

FOTBAL – FCM Baia Mare se întărește pentru promovare

spot_img

DISTRIBUIȚI

În această iarnă FCM Baia Mare a realizat șapte transferuri puternice.

După Ciprian Vasilache (Zaria Bălţi – Republica Moldova), Emil Dică (Sporting Turnu Măgurele), Cristian Daminuţă (Zakho FC – Irak), George Cârjan (Oţelul Galaţi) la echipa băimăreană au ajuns Sorin Buşu (FC Caransebeş) şi Tudor Sbârcea. Ultimul dintre cei care a sosit la formația lui Dorin Toma este Sergiu Jurj. Astăzi, 17 februarie, în ziua în care a împlinit 18 ani, tânărul, component al naționalei Under 18, jucător urmărit de Fiorentina, AS Roma și AC Milan, a semnat cu liderul Seriei a II-a din Liga a II-a.

Sbârcea evoluează pe postul de mijlocaş central. În vârstă de 21 de ani, el a mai jucat pentru Empoli Primavera dar şi la FCM Târgu Mureş II. Toţi cei şase au semnat contracte valabile pe şase luni, cu drept de prelungire în cazul promovării în Liga 1.

Sergiu Jurj făcea senzație la 16 ani când juca în Italia și trei cluburi mari ale Europei se băteau pentru el. Sighteanul vine la FCM Baia Mare sub formă de împrumut de la CS Universitatea Craiova și a semnat un contract până în vară cu posibilitatea prelungirii acestuia sau achiziționării definitive.

La capitolul plecări, FC Municipal s-a despărţit de şapte jucători. Primul dintre el a fost atacantul Sergiu Arnăutu, golgeterul FCM-ului, care a ales să plece la Luceafărul Oradea. Dănuţ Ivănică, Vlad Potecu, Ionuţ Bratima, Mădălin Popa, Cătălin Savin şi Karoly Fila şi-au reziliat contractul pe cale amiabilă, ei evoluând prea puţin în prima parte sau chiar deloc.

O pierdere importantă pentru FCM Baia Mare este și cea a căpitanului Marius Hodor, care încă se află sub contract cu FC Municipal, dar vrea să renunţe la cariera fotbalistică şi să plece la muncă în străinătate.

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA