AcasăEvenimentSportFOTBAL - FCM Baia Mare, pregătită de prima victorie în Play Off

FOTBAL – FCM Baia Mare, pregătită de prima victorie în Play Off

DISTRIBUIȚI

FCM Baia Mare se pregătește de prima partidă din Play Off. Fotbaliștii coordonați de Dorin Toma vor susține prima partidă a acestei etape în deplasare, pe terenul celor de la Chindia Târgoviște. Partida va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, cu începere de la ora 11:00.

Chiar dacă în sezonul regulat FCM Baia Mare a reușit să obțină doar un punct din cele două partide disputate împotriva celor de la Chindia Târgoviște, jucătorii lui Dorin Toma speră într-o victorie de această dată.

„Va fi un meci greu. Sperăm să îl câștgăm ca și fiecare meci din Play Off, la final să vedem ce se va întâmpla. Într-adevăr că, cu Chindia, am făcut un egal și am pierdut la ei dar nu cred că ne-au fost superiori, doar neșansa ne-a făcut să plecăm fără puncte de acolo”, a spus Sergiu Oltean, jucător al FCM Baia Mare.

„Va fi un meci dificil. Avem rezultate negative cu Chindia. Așteptăm să mergem acolo să câștigăm. Nu ne gândim la etapa următoare. Luăm etapă cu etapă și nu vrem să sărim. Ne gândim prima oară la meciul cu Chindia”, a spus Florin Anițoiu, jucător FCM Baia Mare.

În meciul împotriva celor de la Chindia Târgoviște Dorin Toma nu va putea conta pe serviciile căpitanului Alin Ignea dar și ale jucătorilor Emil Dică, Răzvan Lupu, Cristian Daminuță, aceștia fiind accidentați.

„Va fi un joc foarte dificil, cu o echipă foarte bine pregătită din toate punctele de vedere. Ne așteaptă un joc greu. Am făcut doar un punct cu ei în cele două întâlniri dar pentru mine acum este alt campionat. Este Play Off-ul și va fi cu totul altceva. Sperăm să ajungem la Târgoviște liniștiți și noi. Să facem deplasarea într-un mod cât mai profesionist pentru a ne putea bate de la egal la egal cu ei”, a spus Dorin Toma, antrenorul FCM Baia Mare.

FCM Baia Mare intră în Play Off de pe poziția a V-a a clasamentului.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA