AcasăEvenimentSportFOTBAL - FCM Baia Mare își dorește victoria din partida de astăzi...

FOTBAL – FCM Baia Mare își dorește victoria din partida de astăzi cu UTA

DISTRIBUIȚI

FCM Baia Mare înfruntă astăzi, 11 mai, în deplasare, echipa UTA Bătrâna Doamnă.

Partida se va desfășura cu începere de la ora 17:00, aceasta neavând o miză atât de mare pentru echipa lui Dorin Toma. O victorie în vestiarul băimărenilor nu mai poate face fotbaliștii să creadă într-o promovare în Liga Națională.

Înainte de desfășurarea partidei, UTA ocupă poziția secundă în clasamentul provizoriu al Play Off-ului Seriei a II-a a Ligii a II-a în timp ce FCM Baia Mare este pe locul VI.

„Va fi un meci foarte greu. Unul mai greu decât celelalte de până acum. Un meci care pentru noi nu are o miză atât de mare ca și pentru adversarii noștri dar ne dorim să scoatem maximul din această partidă”, a spus Dorin Toma, antrenorul principal al FCM Baia Mare.

Din păcate, lotul FCM Baia Mare suferă din cauza accidentărilor. Emil Dică, Răzvan Lupu, Dănuț Munteanu, Silviu Balaure și Sergiu Jurj sunt accidentați. Dacă primii dintre jucători nu și-au revenit după perioada în care au fost accidentați, Sergiu Jurj lipsește din lot deoarece a fost convocat la lotul național.

„Ne vom putea baza doar pe doi juniori. Chiar și așa ne dorim să scoatem maximul din acest joc. Lipsește și Paul Păcurar deoarece este suspendat după ce la meciul de acasă cu UTA a luat cartonașul roșu”, a mai spus Dorin Toma.

Etapa viitoare, FCM Baia Mare va susține partida cu FC Brașov, pe teren propriu. Meciul va avea loc duminică, 15 mai, cu începere de la ora 11:00.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA