AcasăEvenimentSportFOTBAL - FCM Baia Mare își dorește victoria din deplasarea de la...

FOTBAL – FCM Baia Mare își dorește victoria din deplasarea de la Tărlungeni

DISTRIBUIȚI

FCM Baia Mare montană spre victorie în etapa următoare. Echipa antrenată de Dorin Toma va întâlni în deplasare Unirea Tărlungeni. Partida va avea loc mâine, 9 martie, cu începere de la ora 15:00.

FCM Baia Mare pornește cu un moral ridicat la Tărlungeni. În etapa anterioară, fotbaliștii coordonați de Dorin Toma au învins UTA cu scorul de 2-0, victoria clasând echipa pe locul II, la egalitate de puncte cu liderul Seriei II a Ligii a II-a.

„Va fi un joc destul de dificil.Tărlungeni are deja două înfrângeri consecutive și va fi foarte greu pentru noi. Dar avem jucători experimentați, un lot numeros și valoric. Oricare jucător care va intra va da totul pe teren”, a spus Dorin Toma, antrenorul FCM Baia Mare.

Jucătorii FCM Baia Mare sunt convinși că dacă vor avea aceeași atitudine de joc ca și în meciul cu UTA Bătrâna Doamnă victoria le va aparține.

„Sper ca miercuri să avem aceeași atitudine ca și la meciul cu UTA și să câștigăm, pentru că merităm”, a declarat Sergiu Jurj.

„Este o etapă foarte grea miercuri la Tărlungeni dar sunt sigur că vom cîștiga și acolo”, a spus Silviu Balaure.

Înaintea meciului cu Unirea Tărlungeni FCM Baia Mare ocupă poziția secundă în Seria II a Ligii a II-a în timp ce adversara din etapa viitoare este clasată pe locul XI.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA