AcasăEvenimentSportFOTBAL - FCM Baia Mare, depunctată pentru a treia oară din cauza...

FOTBAL – FCM Baia Mare, depunctată pentru a treia oară din cauza managementului prost aplicat de reprezentanții clubului băimărean

DISTRIBUIȚI

FCM Baia Mare a fost depunctată pentru a treia oară în această perioadă a campionatului.

Echipa băimăreană a fost depunctată cu patru puncte pentru neplata memoriilor față de jucătorii Marius Hodor și Vlăduț Gherman. Mai mult, clubul băimărean trebuie să plătească și o amendă în valoare de 6.000 de lei pentru că nu și-a plătit integral obligațiile față de jucătorii Alin Bota și Mihai Deac. Deciziile au fost luate ieri, 25 mai, în cadrul ședinței Comisiei de disciplină și etică a Federației Române de Fotbal.

Eforturile jucătorilor de la FCM Baia Mare de a aduce victoria în vestiar sunt anulate de către managementul defectuos aplicat de către reprezentanții clubului băimărean. După ce FCM Baia Mare a fost depunctată cu câte patru puncte de două ori consecutiv, situația neplăcută s-a repetat și pentru a treia oară.

„Comisia, în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, a decis sancționarea ACS FC Municipal Baia Mare cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 4 pentru perioada 06.05.2016 – 20.05.2016. Comisia a acordat termen în data de 06.06.2016, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plății față de creditorul Hodor Marius Vasile și Gherman Vlăduț Vasile pentru a evita în continuare depunctarea”, se arată în informațiile furnziate de către reprezentanții Comisiei de disciplină și etică a Federației Române de Fotbal.

Mai mult, același for a amendat clubul băimărean cu suma de 6.000 de lei pentru că acesta nu și-a respectat obligațiile financiare față de doi jucători, Mihai Deac și Alin Bota.

„Comisia a sancționat debitorul ACS FC Municipal Baia Mare cu penalitate de 6000 lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată, conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, față de creditorii Deac Mihai Ionel și Bota Alin. Comisia a acordat termen în data de 22 iunie 2016, ora 15.00, dată la care debitorul ACS FC Municipal Baia Mare să prezinte dovada plății față de creditorii Deac Mihai Ionel și Bota Alin conform Hotărârii nr.64/CL/24.03.2016, definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, au mai arătat reprezentanții Comisiei de disciplină și etică a Federației Române de Fotbal.

În această situație, FCM Baia Mare riscă depunctări peste depunctări, fără ca reprezentanții clubului să ia o măsură în acest sens.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA