AcasăEvenimentSportFOTBAL - Cupa Minerul are loc în Baia Mare în perioada 27-29...

FOTBAL – Cupa Minerul are loc în Baia Mare în perioada 27-29 decembrie

spot_img

DISTRIBUIȚI

FOTBAL Clubul Sportiv Minaur, club de drept public al municipiului Baia Mare, organizează în perioada 27-29 decembrie “Cupa Minerul”.

Ocazie ideală pentru iubitorii fotbalului băimărean de a “savura” un spectacol sportiv de calitate, atât din rolul de participant, cât și din tribună ca spectator.

Competiția este dedicată atât iubitorilor de fotbal cât și fotbaliștilor profesioniști și amatori din Baia Mare și din toată țara.

Organizatorii au pregătit premii consistente pentru participanți: locul I – 1.000 euro, locul II – 750 euro, locul III – 500 euro.

Vor fi şi premii speciale constând în articole sportive pentru “Cel mai bun portar”, “Cel mai bun jucător” și “Golgheter-ul competiției”) dar și tombole pentru spectatori.

Echipele care doresc să se înscrie în competiție o pot face telefonic, la 0741-089543, în perioada 24 noiembrie – 15 decembrie.

În 20 decembrie are loc ședinta tehnică pentru stabilirea grupelor și programul competițional.

Pentru a fi validă înscrierea, echipele trebuie să îndeplinească două condiții: să fie formate din maxim 12 jucători și să achite taxa de înscriere de 1.500 lei/echipă.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare organizatorii vă stau la dispoziție la numărul de telefon: 0741 089 543.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA