spot_img
Acasăsinucidere maramuresFOST MEMBRU ISIS – „Primeam sclave sexuale pentru loialitatea noastră”

FOST MEMBRU ISIS – „Primeam sclave sexuale pentru loialitatea noastră”

spot_img

DISTRIBUIȚI

FOST MEMBRU ISIS  Abu Al-Mughaira Al-Muhajer, un fost membru ISIS, care a fost capturat în orașul Alep, Siria, susține că gruparea teroristă le oferea membrilor săi sclave sexuale pentru loialitatea de care dădeau dovadă.

Abu Al-Mughaira Al-Muhajer susține că i s-au oferit 3 femei, de către cei de la ISIS, după ce și-a informat fratele că vrea să părăsească gruparea teroristă, potrivit Mirror.

RECORD – 13,3 milioane de pastile de captagon, folosit de teroriştii ISIS, confiscate în Iordania

Un membru ISIS, care a fost capturat, a dezvăluit că jihadistii erau recompensați pentru loialitatea lor cu femei, pe care le exploatau sexual, conform stirileprotv.ro.

Abu Al-Mugharin a fost caputrat în Alep și intervievat pe un post TV din Emiratele Arabe Unite, unde el a vorbit despre cum se primeau femeile care erau capturate.

„ISIS cumpăra acele fete și ni le ofereau nouă, drept cadou, pentru a fi sclave sexuale. După ce l-am informat pe fratele meu că vreau să părăsesc ISIS, am fost recompesant cu sclave sexuale. Toate au fost bătute.”

Al-Muhajer spune că a fost mințit în legătură cu aceste femei.

ATACURILE DIN EUROPA – ISIS ar avea un serviciu secret

„Mi-au spus că au fost capturate, dar se pare că ele erau soțiile luptătorilor armatei eliberatoare siriene. Emirul mi-a confirmat că sunt soțiile lor, dar el a afirmat că și ele trebuiau capturate.”

Pe parcursul acestui an, cel putin 250 de femei au fost executate de către ISIS, din cauză că au refuzat să devină sclave sexuale.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA