AcasăOPINIIForza Blu cu MRU

Forza Blu cu MRU

DISTRIBUIȚI

Noroc că a avut cineva un partid pus deoparte. L-a luat MRU şi a intrat în rândul lumii: s-a făcut preşedinte. Cu program artistic, cu imn (Bere Gratis) şi siglă nouă, bleu cu 7 stele.
În afara preşedintelui, Forţa Civică mai cuprinde un secretar general şi, deocamdată, doar 13 vicepreşedinţi. Pentru că partidul este “vehiculul electoral” al Iniţiativei Civice de Centru Dreapta, al 13-lea e, fireşte, un dealer de Ferrari, dl. Bazac de la Forza Rossa. (Omul e cunoscut de electorat drept un salutar ex-ministru socialist al Bolii).
La Convenţie, intelectualii subţiri au fost masaţi în rândul doi. În primul rând, şedeau, pătrunşi de moment, cei care achitaseră sala şi baloanele.
Încă un partid pentru prosperitatea ţării! E emoţionant să vezi cum se ridică, semeaţă, o nouă construcţie politică în România noastră, unde nici pătrunjelul nu creşte. Un must have (toamnă-iarnă) al Alianţei România Dreaptă. Fix ceea ce mai lipsea PDL, Noii Republici si PNTCD, ca să intre îndestulaţi în campania pentru parlamentare.
(Era să uit esenţialul: Forţa Civică beneficiază şi de talentul cunoscutului Edmond Tălmăcean).
Cu lopeţi potrivite, după prima ninsoare din decembrie, forţoşii civici vor dezgropa destul electorat cât să scoată un loc în Parlament. Locul lui MRU.
Lelia Munteanu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA