spot_img
AcasăActualitateFORȚE PROASPETE - 33 de studenţi ai Academiei de Poliţie au început...

FORȚE PROASPETE – 33 de studenţi ai Academiei de Poliţie au început practica la I.P.J. Maramureş

DISTRIBUIȚI

FORȚE PROASPETE   În perioada 8 iulie – 2 august, 33 de studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti efectuează stagiul de practică la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Este vorba de 12 fete şi 21 de băieţi, studenţi în anii I, II şi III la Facultatea de Poliție – specializarea ordine și siguranță publică, respectiv Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza”.

Citește și: http://www.2.actualmm.ro/exclusiv-furt-in-baia-mare-hoti-surprinsi-de-camerele-de-supraveghere-in-timp-ce-fura-o-bicicleta/

Timp de o lună, în funcţie de specializările acestora, studenţii îşi vor desfăşura activitatea la diferite servicii şi compartimente din cadrul inspectoratului respectiv ordine şi siguranţă publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, poliţie rutieră, criminalistică şi Compartimentul Juridic precum şi la subunităţile de poliţie Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Borşa.

Ieri, 08 iulie, în prima zi de practică, aceştia au fost întâmpinaţi atât de conducerea unităţii cât şi de reprezentanţii câtorva servicii care le-au prezentat studenţilor activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi le-au făcut precizări cu privire la conduita pe care trebuie să o adopte în această perioadă. Studenţii sunt repartizaţi, pe perioada practicii, în supravegherea unor tutori profesionali, poliţişti cu exeprienţă, care au rolul de a îndruma activitatea viitorilor poliţist.

De asemenea, pe perioada stagiului de practică, studenții vor fi integrați în activitățile de pregătire desfășurate la nivel local în domeniul tacticii şi intervenţiei poliţieneşti.

Citește și: http://www.2.actualmm.ro/premiera-actualmm-ro-pe-strada-granicerilor-sofer-la-un-pas-de-a-fi-batut-dupa-ce-ar-fi-lovit-un-pieton-pe-trecere/

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA