Acasă Eveniment Ford Trucks lansează F-MAX în România

Ford Trucks lansează F-MAX în România

DISTRIBUIȚI

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor Ford Trucks în România şi ATP Motors, reprezentantul local Ford Trucks din Baia Mare şi Oradea, anunță lansarea noului model Ford Trucks F-MAX.

Câștigător al prestigiosului premiu International Truck of The Year 2019, oferit de un juriu ce reunește reprezentanți din 23 de țări europene, noul Ford Trucks F-MAX își propune să cucerească piața românească de vehicule comerciale.

F-MAX a însemnat până în prezent 5 ani de cercetare și dezvoltare în care au fost implicați 500 de ingineri Ford Otosan, peste 5 milioane de kilometri de testare rutieră, efectuată în 11 țări pe 4 continente, utilizând 233 unități prototip.

Parteneriatul de peste 20 de ani pe care l-am dezvoltat cu companiile din industria transporturilor din România, ne dă acces la o foarte bună cunoaștere a dorințelor, exigențelor și aspirațiilor clienților noștri. Noul F-MAX se impune pe piața românească în primul rând prin performanțele calității fără compromis, dar și prin poziționarea prețului care ne va oferi confortul unei poziții de invidiat pe piața românească,” declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Datorită cabinei cu dotări de ultimă generatie, MAX Cruiser, ConnecTruck și motorului de 500 CP suntem convinși că în următorii 5 ani, clienții F-MAX vor oferi la rândul lor, cu siguranță cele mai competitive oferte din piața serviciilor de transport” mai adaugă domnul Albarosa.

Cabina noului F-MAX de 2,5 m, vine cu un design modern și abordarea orientată spre șofer. Designul tabloului de bord în stilul cockpit asigură un spațiu ergonomic în care toate funcțiile sunt ușor accesibile.  F-MAX oferă o podea plană cu o distanță de 2160 mm între podea și tavan și o ajustare a scaunelor de 260 mm.

În plus, este disponibil un spațiu de stocare patentat în stil avion. De asemenea, se garantează o foarte bună silențiozitate interioară, datorită torsiunii și rigidității cabinei – cele mai bune din clasa sa, zgomotului scăzut al motorului și designului care asigură reducerea zgomotului în timpul mersului.

Noul F-MAX oferă o gamă de spații de depozitare generoase și ușor accesibile. Dispozitivele interne de iluminare din zona patului și a compartimentului șoferului, sistemele automate de control a climatizării și caracteristicile de reglare a volanului oferă un confort sporit în cabină. Un mini-frigider și filtru de cafea incluse la unele modele, oferă un plus de confort șoferilor.

F-MAX oferă, de asemenea, un pat superior pliabil la 90 de grade, un cadru înclinat al capului pentru patul inferior, saltele mari și confortabile, o unitate de control de la distanță în apropierea patului. Scaunul șoferului este de ultimă generație cu o gamă de ajustare până la 260 mm, cu tapițerie din material respirabil de înaltă calitate, și design ergonomic.

Noul F-MAX se impune printr-un motor de înaltă performanță cu o putere  de 500 CP, 2500 Nm și 400 kW putere de frânare. Aerodinamica superioară, calibrarea sistemului de propulsie și caracteristicile tehnice asigură de asemenea performanțe remarcabile în ceea ce privește consumul de combustibil, cu o marjă de îmbunătățire de 6% față de modelele anterioare. Caracteristicile tehnice includ tehnologia E-APU, funcția eco-roll, cruise control predictiv (Max Cruise). Datorită costurilor scăzute de mentenanță și intervalelor lungi între servisări, noul F-MAX aduce o economie de până la 7% la costurile de întreținere. Motorul Ecotorq al F-MAX oferă performanțe maxime și consum minim de carburant în orice condiții de drum.

Transmisia automată ZF cu 12 trepte și diferite moduri de condus, cum ar fi modul Eco și cel Power, ajută la optimizarea consumului de combustibil. Noul F-MAX este, de asemenea îmbunatatit de un turbocompresor cu geometrie variabilă, o pompă de apă și un compresor cu viteze multiple de lucru, putere de frânare de 400 kW pentru motorul care atinge puterea totală de 1000 KW cu opționalul intarder.

Cu noul F-MAX Ford Trucks lansează “ConnecTruck” – o tehnologie revoluționară care include monitorizarea de la distanță a vehiculului folosind software-ul de diagnosticare la distanță și software-ul “over-the-air”. Harta Topografică Specială înseamnă că F-MAX este capabil să analizeze condițiile rutiere, permițând vehiculului să conducă la viteze optime, reducând astfel consumul de combustibil cu până la 4%. Integrarea FMS permite Modulului ConnecTruck și Ford Trucks cloud să acționeze ca un cumul de date pentru un terț, având acces de la distanță la datele selectate pentru acel vehicul.

Noul F-MAX oferă asistență prin Adaptive Cruise Control, Predictive Cruise Control (Max Cruise), sistem avansat de frânare de urgență (Advanced Emergency Brake System), asistență la pornire în rampa (Hill Launch Assist), sistem de avertizare privind încălcarea benzii (Lane Departure Warning), dispozitiv limitator de viteză reglabil și control electronic al stabilității (Electronic Stability Control).

Displayul color TFT cu ecran de 8″ permite afișarea tuturor funcțiilor vehiculului, de la presiunea anvelopelor, temperatura din exterior, până la funcțiile de evaluare a stilului de condus al șoferului.

Designul farurilor F-MAX optimizează vizibilitatea pe timp de noapte. Iar iluminatului de asistență la manevre de parcare, luminile de zi cu LED-uri și iluminarea cu LED opțională, îmbunătățesc sistemul de lumini standard al vehiculului.

Evenimentul de lansare F-MAX a avut loc în data de 25 Octombrie, în Bucureşti și a reunit 200 de participanți, presă și parteneri Cefin Trucks, marcând deschiderea sesiuni de prevanzari a noului Ford Trucks F-MAX.

În data de 22 Noiembrie, lansarea noului F-MAX a fost marcată şi la Centrul ATP Motors din Baia Mare, printr-un eveniment festiv la care au participat partenerii locali ai dealer-ului, clienţi şi reprezentanţii Cefin Trucks.

 

Despre Cefin Trucks:

Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Reteaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva,  Arad, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează pe lângă serviciile Post Vânzare, oferirea de soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și nu în ultimul rând servicii telematice.

 

Despre ATP Motors:

ATP Motors activează în cadrul ATP Exodus Group din ianuarie 2008.  În cei 10 ani, dealership-ul a devenit o afacere de succes pe piaţa de profil din nord-vestul ţării dar nu numai. Mărcile auto pe care ATP Motors le-a preluat de-a lungul timpului în calitate de distribuitor autorizat:

Mercedes-Benz – centre autorizate în Baia Mare, Oradea si Bistriţa;  Mazda – centre autorizate în Baia Mare şi Oradea, Opel – centre autorizate în Baia Mare şi în Sannicoara, jud. Cluj, Suzuki – la Baia Mare, Ford – la Baia Mare şi Oradea; Man, Humbaur, Fliegl. Ca şi centru de vânzări şi service auto, ATP Motors oferă: consiliere profesională pentru achiziţia de autovehicule noi şi rulate, programe de finanţare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat – service mecanică, vopsitorie şi caroserie în ateliere dotate cu tehnologie ultramodernă şi asistate de profesionişti certificaţi, servicii complete pentru orice tip de autovehicul – ITP, vulcanizare, spălătorie auto, pachete de service și garanții, vânzări de piese și accesorii: http://atp-motors.com/.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

BAIA MARE: CLIPUL ZILEI – Șoferiță de dubă cu volan pe dreapta și numere de SM, la plimbare pe contrasens

Imagini surprinzătoare filmate în trafic azi, în zona Buclă din municipiul Baia Mare. O șoferiță ce conducea o autoutilitară cu volan pe dreapta și...

PNL își începe mandatul 2020 – 2024 la Consiliul Județean Maramureș printr-o ședință ilegală

Peneliștii maramureșeni se dovedesc a fi ”vrednici” urmași ai lui Mircea Man&co, pentru că prima ședință a noului Consiliu Județean Maramureș din mandatul 2020...

GALELE UFT 9 – Băimăreanul Rogoz Ionuț va lupta pentru centura de CAMPION, cu cei mai buni luptători din țară

Luptătorul de MMA și antrenorul băimărean Rogoz Ionuț și-a anunțat oficial participarea la următoarea ediție a celei mai urmărite gale de MMA din țară....

LACRIMI ȘI DURERE – Violonistul băimărean Fabian Ghișe a fost condus pe ultimul drum. Doliu în Ansamblul Folcloric Național Transilvania

Violonistul băimărean Fabian Ghișe, decedat zilele trecute în apartamentul în care locuia, a fost condus ieri pe ultimul drum de către familie, prieteni și...

EPISCOPIA A FĂCUT ANUNȚUL – Cum se va desfășura Luminația în cimitirele din Maramureș

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a annunțat, printr-un comunicat de presă, cum se va desfășura Luminația din acest an. Mai exact, Episcopia...