spot_img
AcasăAdministrațieFOND FUNCIAR – Peste 250 de dosare pe ordinea de zi a...

FOND FUNCIAR – Peste 250 de dosare pe ordinea de zi a comisiei maramureșene, la cea mai recentă ședință

DISTRIBUIȚI

FOND FUNCIAR Comisia Județeană de Fond Funciar a analizat 252 dosare. Majoritatea au avut ca obiect validarea/invalidarea a tot atâtea documentații privind terenuri agricole.

Comisia s-a întrunit în ședință miercuri, 31 mai, la Palatul Administrativ din Baia Mare. Întâlnirea a fost condusă de prefectul Sebastian Mihai Lupuț, președintele comisiei.

S-au avut în vedere solicitări privind reconstituirea dreptului de proprietate pentru terenuri de pe raza a peste 35 de unități administrativ-teritoriale.

Majoritatea dosarelor au avut ca obiect terenuri agricole situate în zone necooperativizate.

Comisia Județeană a analizat și votat propunerile Comisiilor locale pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor și ale Comisiei Tehnice.

Citeşte şi VEZI GALERIE FOTO/S-A TERMINAT “VACANȚA” – Cherecheș îi pune la muncă pe șefii și responsabilii din Primărie

Conform Anexei 11 a HG 401/2013 cuprinzând persoanele fizice și juridice pentru care nu există disponibil teren agricol sau forestier la nivelul unității administrativ teritoriale, respectiv al județului, în vederea reconstituirii dreptului de proprietate solicitat prin cerere, în unele cazuri s-a votat acordarea de măsuri compensatorii.

Informații furnizate de către Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Te-ar putea interesa și:  http://2.actualmm.ro/important-pentru-cetateni-programul-de-functionare-al-s-c-vital-s-perioada-1-5-iunie-2017/

Recomandarea editorului: http://2.actualmm.ro/pas-important-pentru-gestionarea-situatiilor-de-urgenta-maramures-se-va-implementa-un-sistem-modern-de-comunicare-intre-institutii/

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA