spot_img
AcasăEvenimentFocuri de arma la granita cu Ucraina. Cinci focuri trase pentru a...

Focuri de arma la granita cu Ucraina. Cinci focuri trase pentru a prinde un grup de contrabandisti

DISTRIBUIȚI

În data de 4 februarie a.c., în jurul orei 10.00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului, judeţul Maramureş, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, a observat un grup de persoane, care se deplasa de la frontiera de stat către localitatea Bistra, jud. Maramureş, transportând mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea persoanelor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi profitând de terenul muntos împădurit au încercat să fugă.

Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, lucrătorii noştri au folosit, conform legii, armamentul din dotare, fiind trase cinci focuri de avertisment în plan vertical. La faţa locului au fost descoperite patru colete ce conţineau 1.980 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 17.000 lei.

În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA