AcasăActualitate112FOCARUL DIN HOTEL – Focar de toxiinfecție la un hotel din Venus

FOCARUL DIN HOTEL – Focar de toxiinfecție la un hotel din Venus

DISTRIBUIȚI

FOCARUL DIN HOTEL Şase copii au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au mâncat la hotelul Mera din Venus. Noile cazuri de toxiinfecţie vin la doar o săptămână după ce alţi 15 turişti şi-au încheiat vacanţa pe patul de spital.


„Ieri am avut o reclamație la hotelul Mera. Ne-am deplasat acolo dar era curat și alimentele era cu data de valabilitate la termen“, a precizat Paul Anghel, directorul ANPC. Reamintim și săptămâna trecută, alți 15 turiști cazați aici au făcut toxiinfecție alimentară. Atunci, reprezentanții Colegiului Prefectural au promis că s-au luat măsuri în acest caz, relatează Ziuaconstanta.

„Focarul de la hotelul Mera încă nu a fost închis. Este în evoluție“, a explicat Suzan Ibram de la DSP Constanța. Acum 2 zile am avut 5 solicitari și ieri dimineața o solicitare“, a confirmat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța.

Complexul menţionat mai sus ar funcţiona pe societatea Atlas Apliance Solution, ce are sediul social în Mioveni, pe strada Depozitelor. Are un capital social subscris de 1200 RON, integral vărsat. Asociatul unic este Mariana Movileanu, născută în localitatea Zărneşti, din Braşov. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot ea este şi administrator.

Sursă

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA