AcasăActualitateFOCAR COVID LA PNL MARAMUREȘ - Liberalul Simion Bizău, testat pozitiv. Cei...

FOCAR COVID LA PNL MARAMUREȘ – Liberalul Simion Bizău, testat pozitiv. Cei care au intrat în contact, în izolare. Sediul partidului, închis.

DISTRIBUIȚI

Campania electorală a început, neoficial, și în Baia Mare. Se organizează strângeri de semnături, întruniri, ședințe, conferințe, la majoritatea entităților care sunt angrenate în acest proces. La fel și la PNL Maramureș. Uneori purtând mască, alteori… nu. În această după masă, peste liberalii maramureșeni, foarte activi zilele astea pe stradă, pe la conferințe și întruniri de partid, a căzut o veste îngrijorătoare: colegul lor, consilierul local Simion Bizău, a fost testat pozitiv cu Covid -19. Acesta a fost activ până astăzi, fiind angrenat în diverse activități, printre care și cele de partid.

Imediat, conducerea PNL Maramureș a ieșit cu un comunicat de presă pe care vi-l redăm mai jos. Vă vom ține la curent pe această temă, știrea rămâne în actualizare.

PNL Maramureș anunță că, în urma confirmării unui caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul organizației, activitatea de zi cu zi desfășurată în sediul din Baia Mare va fi sistată, până la finalizarea procedurilor standard pentru revenirea în condiții de siguranță.Decizia a fost luată pentru prevenirea oricărui risc de transmitere a virusului, chiar dacă colegul nostru care a fost depistat pozitiv nu a fost la acțiunile de strângere de semnături derulate în ultimele zile în Baia Mare și nu își desfășura activitatea în interiorul organizației. Cu toate
acestea, imediat ce am aflat rezultatul testului, am decis ca sediul PNL din Bulevardul București nr.4 să fie închis de îndată până la finalizarea procesului de dezinfecție și testarea colegilor, proceduri care se află deja în curs de desfășurare.

De asemenea, toate persoanele care au fost în contact direct cu colegul nostru, în aceste zile, au luat decizia corectă de a se autoizola până la aflarea rezultatelor testării.Menționăm faptul că, în tot acest timp, s-a purtat mască atât în interiorul sediului cât și la celelalte acțiuni ale organizației, iar toate condițiile de prevenire au fost riguros respectate. Prioritatea este sănătatea cetățenilor și vrem să fim prevăzători pentru a nu-i pune în pericol”, se arată în comunicatul remis de conducerea organizației județene.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA