AcasăNews AlertVIDEO - FOC HOTEL AS BORŞA - Administratorul a fost amendat cu...

VIDEO – FOC HOTEL AS BORŞA – Administratorul a fost amendat cu 5000 lei pentru că funcţiona fără autorizaţie de securitate de incendiu

spot_img

DISTRIBUIȚI


În data de 22.10.2011, orele 02.16, prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, inspectoratul nostru a fost informat de izbucnirea unui incendiu la acoprişul Hotelului „AS” din Oraşul Borşa, str.Priseci, nr.1.
La faţa locului s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale din cadrul Gărzii de intervenţie Borşa. În acelaşi timp au fost alarmate şi trimise la faţa locului încă două echipaje cu autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Secţie de pompieri Vişeu de Sus sub comanda mr.Vlaşin Adrian, comandantul subunităţii. De la reşedinţa inspectoratului s-a deplasat la faţa locului grupa operativă a inspectoratului coordonată de şeful centrului operaţional, lt.col.Mureşan Ioan.
În urma incendiului a ars aproximativ 500 metri pătraţi acoperiş din lemn, învelitoare din tablă, patru camere de la mansarda hotelului şi 6 camere de la etajul V al acestuia. Totodată au mai fost afectate de apa scursă şi fumul rezultat alte 20 de camere, restaurantul, recepţia şi sala de conferinţe.
Incendiul a fost lichidat la orele 06.30.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit cauza probabilă de incendiu ca fiind lipsa sitei parascântei de la coşul de evacuare a fumului.
Acesta este al patrulea incendiu izbucnit la acest obiectiv care funcţiona fără autorizaţie de securitate la incendiu emisă de inspectoratul nostru.
Menţionăm faptul că în data de 07.03.2011, administratorul hotelului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei pentru neobţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu şi i s-a pus în vedere intrarea urgentă în legalitate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA