Acasă MARAMURESUL ISTORIC FLAGRANT - Trei tineri din Vişeu de Sus au fost prinşi în...

FLAGRANT – Trei tineri din Vişeu de Sus au fost prinşi în timp ce furau bunuri dintr-un autoturism

DISTRIBUIȚI

Duminică dimineaţa, în jurul orei 04.00, Poliţia Sighetu Marmaţiei a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că două persoane încearcă să sustragă bunuri de la un autoturism parcat în spatele unui imobil de pe strada Bogdan Vodă.

În cel mai scurt timp, un echipaj de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului şi a observat în imediata apropiere un autoturism suspect lângă care se aflau trei tineri. În vecinătatea acestei maşini poliţiştii au identificat încă două autoturisme ridicate pe cric iar prezoanele roţilor din faţă erau slăbite.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, intenţionau să sustragă roţile celor două autoturisme. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Furt soluţionat cu operativitate

Un tânăr băimărean este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, după ce a sustras cablu telefonic pe o porţiune de aproximativ 300 – 350 metri. Azi-noapte, în jurul orei 02.40, poliţiştii care acţionau pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică pe raza municipiului Baia Mare, s-au sesizat din oficiu că la intersecţia străzii Barajului cu strada Herja, pe o porţiune de aproximativ 300 – 350 metri a fost sustras cablul telefonic.

În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, poliţiştii au găsit cablul sustras într-un autoturism parcat pe strada Turnătorilor. În maşină, poliţiştii au identificat un băimărean de 28 de ani, bănuit de comiterea faptei. În cazul tânărului, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA