AcasăEvenimentFLAGRANT - Politistul Carol Vig a fost arestat preventiv

FLAGRANT – Politistul Carol Vig a fost arestat preventiv

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţistul de la Circulaţie a fost arestat preventiv. Joi seara, Tribunalul Satu Mare a emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile împotriva lui Vigh Carol – agent în cadrul Biroului Rutier Satu Mare, Poliţistul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

El a fost reţinut joi, 21 martie după ce miercuri seara, în parcarea unui supermarket din municipiul Satu Mare a fost prins în flagrant luând mită.

La începutul lunii februarie 2013, denunţătorul a fost contactat din nou de agentul de poliţie şi au stabilit să se întâlnească într-un loc public. La întâlnire, agentul i-a spus că a vorbit cu procurorul pentru o soluţie care să nu lase în urme în cazier, însă îl va costa 1.000 euro, bani pe care trebuie să-i dea procurorului de caz şi, probabil, acesta îi va da şi lui 200-300 euro. Discuţiile au continuat pe aceeaşi temă, agentul întărind convingerea denunţătorului că este omul de încredere al procurorului şi că dosarul e ca şi rezolvat.

Întrucât denunţătorul nu avea suma de bani pretinsă, agentul i-a solicitat să facă rost cât mai repede de bani, măcar un avans de 500 euro pe care să-l dea procurorului.

Între timp, acesta a primit la domiciliu ordonanţa dată în dosarul cauzei prin care s-a dispus scoaterea de sub urmărirea penală.

După realizarea flagrantului şi întocmirea actelor procedurale, învinuitul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA