spot_img
AcasăActualitate112FLAGRANT – O femeie din Craiova a dat mită ca să scape...

FLAGRANT – O femeie din Craiova a dat mită ca să scape un violator

DISTRIBUIȚI

FLAGRANT  Un flagrant organizat de Direcția Generală Anticorupție (DGA) a scos la iveală povestea șocantă a unui viol în grup asupra unei fete de 14 ani. O femeie din Craiova s-a oferit să îl ajute pe unul dintre cei acuzați de siluirea minorei, oferind o mită de 900 de lire sterline unui polițist. Bărbatul este acuzat de viol alături de fiul său, de 16 ani, și de un amic al acestuia, de 25 de ani.


De o noapte de coșmar a avut parte o fată de 14 ani, din Craiova, îndrăgostită de un adolescent de 16 ani. Ea a depus, miercuri, o plângere la Secția 3 Poliție Craiova în care îl acuză pe prietenul ei, un adolescent în vârstă de 16 ani, pe tatăl acestuia, Viorel Guluș, de 49 de ani și pe un amic al celor doi, în vârstă de 25 de ani, că au violat-o. Din cele spuse de fată reiese că, împreună cu prietenul ei, a fost, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un majorat la care a participat și tatăl băiatului. Cei doi tineri au stat până în jurul orei 3.00, atunci când s-a încheiat petrecerea.

Apoi, tatăl și fiul i-ar fi propus fetei să meargă, împreună cu tânărul de 25 de ani, într-o altă locație în care să continuie petrecerea. Fata a fost de acord. Ajunși într-un apartament din Craiova, cei trei bărbați ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora. Din motive care urmează să fie stabilite de anchetatori, minora a depus plângere abia după trei zile, pe 7 septembrie. Pentru că acuzațiile grave aduse de fată nu erau susținute decât de ea, polițiștii și procurorul de caz au decis să îi lase în libertate pe cei trei suspecți, până la probarea violului.

Sursă

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA