AcasăLifestyleFivekeep Romania - inovatie in procesul de recrutare

Fivekeep Romania – inovatie in procesul de recrutare

DISTRIBUIȚI

Ca un element de noutate in ceea ce priveste recrutarea in anul 2021, platforma Fivekeep Romania vine in intampinarea tuturor angajatorilor care vor sa schimbe putin tactica de recrutare, mizand pe modalitatea de recrutare online, prin intermediul unui asistent virtual de recrutare, iar in aceasta directie aducem in directie platforma Fivekeep Romania. In ceea ce priveste posibilitatile de a a solicita serviciile generate de Fivekeep Romania, mentionam ca toti cei care detin o firma/companie si care, poate, nu au un departament de resurse umane disponibil sa se ocupe de acest aspect de ordin intern al companiei, pot apela la serviciile platformei fivekeep.com. Prin urmare, putem aduce in discutie in aceasta situatie IMM-urile, carora li se aplica aceste servicii, in cazul in care exista o lipsa de personal calificat in domeniul resurselor umane. Atunci cand vorbim despre fivekeep.com ne referim la tehnici moderne de filtrare si de analiza a CV-urilor depuse de candidati, iar ceea ce reuseste platforma sa faca este strict legat de redarea fidela a listei de persoane care au capacitatea de a indica portretul angajatului ideal, tinand cont de cerintele postului liber. Concret vorbind, este rezultat un grad de compatibilitate care este definitoriu si deosebit de important in momentul in care angajatorul decide care este persoana ce va fi contactata pentru ultimul pas al procesului de recrutare, altfel spus, de proba interviului.

Mai mult decat atat, trebuie sa stiti ca pot apela la serviciile puse la dispozitie pe Fivekeep Romania si persoanele care se afla in cautarea unui job si au nevoie sa isi indice care este locul de munca cel mai potrivit pentru ei, punand in oglinda pregatirea educationala si experienta profesionala. Ei bine, Fivekeep Romania iti da posibilitatea de a-ti crea un cont sau poti incarca un CV oricand, in orice moment al zilei, iar asta fiindca aici nu sunt programe prestabilite, platforma functionand 24 de ore din 24, 7 zile din 7. In cele din urma, interviul de angajare pe care ti-l doresti se poate desfasura oricand, insa este deosebit de important sa fii aproape de Fivekeep Romania, care incearca sa caute solutii pentru ca tu sa fii pe deplin multumit, atat ca angajator, cat si ca posibil angajat. Tot ceea ce se doreste este sustinerea tuturor firmelor mici si mijlocii, dar si a persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca care rezoneze cu potentialul lor. Indiferent daca esti in postura unui candidat sau angajator, solutia ideala pentru a-ti gasi un loc de munca, respectiv pentru a gasi candidatul perfect pentru locul de munca vacant din compania ta este sa profiti la maximum de ceea ce a reusit tehnologia sa ne ofere, facand economii consistent, ajutand la castigarea de timp si energie, resurse deosebit de importante pentru fiecare dintre noi.

Datorita tehnicilor tehnologice inovative pe care le utilizeaza, platforma fivekeep.com te poate ajuta sa aduci in fata probei finale, interviul, seria de candidatii realmente corespunzatori locului de munca liber. Prin urmare, prin intermediulalgoritmii si criteriille de performanta in necesari in recrutare, platforma fivekeep.com va avea rolul de a selecta doar candidatii care corespund nevoilor unei companii, tinand cont de cateva aspecte importante si decisive in ceea ce priveste decizia finala, printre care mentionam: nivelul de pregatire educationala si profesionala, dar si softskill-urile acestora.

Initiativa lansarii unei platforme cum este Fivekeep Romania a venit din partea unor antreprenori romani, iar aceasta a luat fiinta dupa ce acestia s-au gandit cum ar putea sa vina in sprijinul angajatorilor romani in vederea eficientizarii demersului recrutarii de personal in companiile mari si mici (IMM), gandind metode de economisire a veniturilor firmei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA