AcasăAlteleEconomicFINANCIARE - În 2032 va fi o criză financiară care va împinge omenirea...

FINANCIARE – În 2032 va fi o criză financiară care va împinge omenirea într-un Ev Mediu Întunecat

DISTRIBUIȚI

FINANCIARE Martin Armstrong, analistul financiar care a prezis cu precizie de o zi prăbușirea Bursei de la New York în ceea ce ulterior industria de pe Wall Street a numit „Lunea Neagră”, a venit cu noi predicții care anunță un haos mult mai mare care va afecta întreaga lumea.

FINANCIARE Analistul financiar spune în baza calculelor sale privind ciclurile de sentiment că în 2032 ar urma să se precipite evenimente care să împingă Omenirea într-un nou Ev Mediu Întunecat.

Distrugerea sistemului monetar și corupția politicienilor vor fi cauzele primordiale ale intrării lumii în haos, scrie profit.ro.

Martin Armstrong vorbește despre apariția unor fenomene care vor duce lumea spre o „epocă întunecată”.

„Cauza este întotdeauna corupția politică”, spune analistul pentru a indica și sursa crizei ce va veni.

Grecia Antică a avut o astfel de etapă între civilizația Miceniană și reînflorirea cetăților elene, între anii 1.000 și 600 î. Hr.

Japonia a avut propria ei perioadă de 600 de ani de Ev Întunecat, de o durată apropiată perioadei similare europene care a urmat căderii Imperiului Roman.

Problema principală o reprezintă corupția, zice analistul financiar care vede în Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la Președinția SUA.

Citeşte şi  PROTEST- Asistenții persoanelor cu handicap și-au cerut salariile în stradă

Politicienilor nu le mai pasă de oameni. Este calea care ne aruncă în Evul Mediu. O eră întunecată despre care Armstrong spune că va începe în anul 2032 și va dura sute de ani.

sursa info

sursa foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA