AcasăEvenimentSportFINALA CUPEI ROMÂNIEI LA RUGBY – Zimbrii băimăreni se luptă pentru titlu...

FINALA CUPEI ROMÂNIEI LA RUGBY – Zimbrii băimăreni se luptă pentru titlu cu CSM București

DISTRIBUIȚI

FINALA CUPEI ROMÂNIEI LA RUGBY  CSM Bucureşti şi CSM Ştiinţa Baia Mare se vor lupta în finala Cupei României la rugby. Bucureştenii au eliminat Timişoara Saracens, în timp ce ”Zimbrii” din Maramureş au trecut de Steaua în semifinale.

Finala Cupei României la rugby ediţia 2018 propune un duel inedit, înre CSM Bucureşti şi CSM Ştiinţa Baia Mare. Trupa din Capitală s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala competiţiei, după ce a eliminat Timişoara Saracens în semifinale, scor 22-17. În cealaltă semifinală, Ştiinţa Baia Mare a trecut pe teren propriu de Steaua, scor 16-7.

Semifinalele Cupei României s-au desfăşurat pe terenul echipei mai bine clasate la finele meciurilor din grupă, astfel că CSM Bucureşti (locul 2) a plecat din start cu avantaj în faţa timişorenilor (locul 3). Partida s-a desfăşurat pe Stadionul Arcul de Triumf, iar ”Tigrii” din Bucureşti au condus încă de la pauză cu 17-0.

Cea de a doua semifinală s-a disputat pe terenul echipei Ştiinţa Baia Mare (locul 1 la finele sezonului regulat), favorită certă în faţa Stelei (locul 4). ”Zimbrii” au punctat primii din lovitură de pedeapsă şi au condus la pauză cu 9-7, după ce ”militarii” au avut un avantaj minim la 7-6. În repriza a doua, gazdele au mai pus 7 puncte pe tabelă şi au închis meciul cu 16-7, calificându-se astfel în finală.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA