Acasăsinucidere maramuresFINAL DE CAMPANIE - S-a încheiat acțiunea școlară ”Copilărie fără delicvență”

FINAL DE CAMPANIE – S-a încheiat acțiunea școlară ”Copilărie fără delicvență”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, a avut loc festivitatea de încheiere a Campaniei Naţionale „Copilărie fără delincvenţă”.

Elevii Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ivasiuc” Baia Mare au fost premiaţi pentru implicarea în activităţile derulate de poliţişti dar şi pentru participarea lor efectivă la concursurile de creaţie iniţiate în această campanie. După ce, timp de două luni, elevii claselor V-VII au primit vizita poliţiştilor de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii care le-au oferit informaţii şi recomandări preventive, a sosit momentul ca aceştia să-şi etaleze cunoştinţele dobândite prin desenele, poeziile şi eseurile pe care le-au realizat în acest scop.

Au fost realizate peste 100 de lucrări dintre care juriul, format din poliţişti şi cadre didactice, a ales cele mai reprezentative 17 creaţii iar copiii care le-au realizat au fost premiaţi cu rucsacuri, şepci şi tricouri inscripţionate cu denumirea campaniei precum şi alte premii. Şi cei 10 membri ai Consiliului de Prevenire a delincvenţei au fost răsplătiţi pentru implicarea lor în promovarea unui comportament civilizat şi pentru popularizarea mesajelor antiviolenţă în şcoala lor. Aceştia au primit agende, rucsacuri şi alte materiale de birotică inscripţionate cu denumirea campaniei.

Totodată elevii au avut plăcerea de a revedea imagini surprinse în cadrul activităţilor derulate la clase şi de a viziona un film de prezentare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA