AcasăActualitateFESTIVITATE DESCHIDERE| Noul an școlar a început și pentru deținuții de la...

FESTIVITATE DESCHIDERE| Noul an școlar a început și pentru deținuții de la Penitenciarul Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 5 septembrie, la sediul Penitenciarului Baia Mare a avut loc festivitatea de deschidere a anului școlar 2022-2023 pentru persoanele private de libertate aflate în custodia unității, care s-au înscris la cursurile de instruire școlară.

La festivitatea de deschidere au participat și Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Educației, prof. psiholog dr. Antoaneta BOLCHIȘ, subprefectul județului Maramureș, Crina CHILAT, inspectorul școlar general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, Prof. Dr. Dan-Andrei FILIP, alți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Maramureș și cadrele didactice ale Centrului Școlar de Educație Incluzivă Baia Mare.
Evenimentul va fi deschis de către directorul Penitenciarului Baia Mare, comisar șef de poliție penitenciară Mircea SPIRIDON.

Clopoțelul a sunat începerea școlii pentru 63 de elevi care au solicitat înscrierea la cursurile învățământului primar, gimnazial și liceal.

Educația persoanelor private de libertate reprezintă o prioritate pentru administrația unității penitenciare, prin aceasta asigurându-se pregătirea pentru revenirea în societate și sporirea șanselor de reintegrare socială„, arată reprezentanții Penitenciarului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA