AcasăActualitateFESTIVITATE DE RETRAGERE DIN ACTIVITATE - Final de carieră pentru încă 25...

FESTIVITATE DE RETRAGERE DIN ACTIVITATE – Final de carieră pentru încă 25 de poliţişti maramureşeni

DISTRIBUIȚI

FESTIVITATE DE RETRAGERE DIN ACTIVITATE Joi, 24 august, în cadrul şedinţei Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, a avut loc festivitatea de retragere din activitate prin pensionare a 25 de polițiști.

După zeci de ani în care au purtat cu onoare şi demnitate uniforma de poliţist, cinci ofiţeri şi 20 de agenţi de poliţie au predat azi ştafeta şi au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere.

Cei 25 de poliţişti şi-au luat rămas bun de la colegii lor din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş în cadrul unei manifestări festive organizată la sediul unităţii.

A fost un moment emoţionant, în cadrul căruia şeful inspectoratului, chestor de poliţie dr. Viorica Marincaş, şi-a exprimat recunoştinţa pentru profesionalismul, onoarea şi demnitatea cu care, cei care şi-au încheiat raporturile de serviciu, au făcut cinste uniformei de poliţist.

Pentru sacrificiile şi eforturile depuse pe parcursul întregii lor cariere, şeful inspectoratului le-a înmânat diplome şi plachete de merit pentru întreaga carieră, urându-le multă sănătate şi împliniri alături de familiile lor.

Întregul colectiv al unităţii îi felicită pe colegii care şi-au încetat activitatea şi le urează o viaţă plină de calm, bucurie şi sănătate alături de cei dragi.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA