Acasăsinucidere maramuresFestivitate de premiere la Şcoala gimnazială "Nicolae Bălcescu" din Ferneziu

Festivitate de premiere la Şcoala gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Ferneziu

DISTRIBUIȚI

Azi, 20 iunie 2013  la Şcoala gimnaziala Nicolae Bălcescu Baia Mare a fost o zi de  mare sărbătoare. Festivitatea de încheiere a anului şcolar a adunat împreună , pentru omagierea acestu eveniment un număr mare de copii, elevi, cadre didactice, părinţi, bunici  şi invitatul de onoare , primarul municipiului Baia Mare –Cătălin Cherecheş.

D-nul primar Cătălin Cherecheş menţionează că  Şcoala Nicolae Bălcescu Baia Mare  contribuie la  promovarea culturii şi a civilizaţiei în comunitatea Ferneziu, promovează o educaţie de calitate bazându-se pe principiul egalizării şanselor, principiul  valorilor  morale ,   bunăstării  emoţionale într-un cuvânt o educaţie europeană de calitate .

D-na director Pop Silvia felicită  cadrele didactice pentru dăruirea de care au dat dovadă, elevii pentru rezultatele dobândite  de-a lungul anului şcolar, părinţii şi bunicii pentru implicarea în viaţa şcolii şi mulţumeşte d-nului primar Cătălin Cherecheş  pentru onoarea de a fi prezent la festivitatea de încheiere a anului şcolar, pentru sprijinul acordat în orice demers educaţional solicitat, menţionând  că Primăria Municipiului Baia Mare reprezintă un partener de nădejde în realizarea actului educaţional la nivelul şcolii Nicolae Bălcescu.

Elevii de clasa a VIII-a au fost felicitaţi , aplaudaţi pentru performanţele şcolare şi extraşcolare dobândite pe parcursul celor 8 ani de şcoală, d-nul  primar Cătălin  Cherecheş le-a înmânat diplome şi cărţi acestor elevi merituoşi şi minunaţi .

Au fost recompensaţi cu diplome şi  prima generaţie de absolvenţi ai clasei pregătitoare , care au finalizat şcoală într-un ritm alert, de adevăraţi şcolari.

Copiii din ciclul preşcolar au avut ca premiu , inaugurarea parcului de joacă amenajat  în curtea şcolii, parc realizat cu sprijinul   primăriei municipiului Baia Mare.

Pentru comunitatea locală din Ferneziu, pentru Şcoala Nicolae Bălcescu Baia Mare, prezenţa d-nului primar Cătălin Cherecheş în mijlocul acestui eveniment , rămâne o amintire frumoasă, o mare onoare , pe care elevii, părinţii, bunicii şi cadrele didactice o vor depăna cu mult drag în vacanţa de vară, a declarat directorul şcolii Silvia Pop.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA