AcasăEvenimentFESTIVALUL NAȚIONAL: MUZICĂ POPULARĂ - Băimăreanca Ioana Alexandra Gherghel a adus marele...

FESTIVALUL NAȚIONAL: MUZICĂ POPULARĂ – Băimăreanca Ioana Alexandra Gherghel a adus marele premiu acasă, în Maramureș

DISTRIBUIȚI

Prima ediție a Festivalului Național “Glasul Valahiei” i-a adus artistei maramureșene Ioana Alexandra Gherghel marele trofeu. După săptămâni întregi de muncă și pregătiri, talentul și dăruirea Ioanei au condus la o prestație magnifică. Jurații au fost fermecați de vocea băimărencei, iar finalul festivalului i-a adus acesteia marele trofeu al secțiunii de muzică populară.

Cuvintele sunt de prisos în încercarea de a exprima cumulul de sentimente care m-au încercat în timpul concursul și în așteptarea deciziei juriului. Răbdarea și încrederea că lucrurile vor întra pe făgașul cel bun sunt deprinderi care încep să apară odată cu vârsta și experiența. După un drum de 12 ore cu peripeții , am ajuns la Târgoviște , la concursul Glasul Valahiei , de unde ma întorc acasă cu Marele Trofeu al categoriei de Muzică populară. Aduc mulțumiri juriului pentru încrederea de a-mi înmâna acest premiu. Felicitări tuturor concurenților!

În spatele acestei reușite stau ore de studiu care acum se prezintă roditoare, începem să ne îndreptăm spre normalitate. În spatele reușitei mele stau oamenii care au crezut mereu în mine , care indiferent de situație sau de rezultat mi-au fost alături. În primul rând părinții mei , cei care mi-au dat aripi și m-au învățat să zbor, fără voi nu eram cea de azi. Am avut alături de mine un OM, care a fost prezent , dezinteresat , care în afară de eterna mea recunoștință nu a beneficiat de nimic altceva. Domnul Barbos Andrei , ați fost pentru mine ca un izvor de apă rece în mijlocul deșertului, scăparea de care aveam nevoie .Pe lângă muzică, m-ați învățat cum să nu-mi pierd speranța, să aștept căci vremea mea va venii. Nu există cuvinte prin care să vă pot mulțumi îndeajuns, acest trofeu este pentru dumneavoastră, dovada că munca și determinarea sunt mai presus decât orice. Se spune ca muzica nu poate exista fără sentiment și trăire, acest lucru se adeverește de fiecare dată când sunt le scenă, în fața publicului și a juriului. ,, Veni, vidi, vici“- „Am venit, am văzut, am învins“, a declarat Ioana Alexandra Gherghel.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA