Acasă Eveniment FESTIVALUL CASTANELOR - Prin vocea părintelui Pomohaci, Cătălin Cherecheș le-a transmis băimărenilor...

FESTIVALUL CASTANELOR – Prin vocea părintelui Pomohaci, Cătălin Cherecheș le-a transmis băimărenilor toată iubirea sa

DISTRIBUIȚI

FESTIVALUL CASTANELOR Ediția din acest an a Festivalului Castanelor l-a adus între băimăreni pe părintele Cristian Pomohaci.
FESTIVALUL CASTANELOR  În ultima zi dedicată seriei de manifestări, Cristian Pomohaci a susținut un concert extraordinar în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

Prin vocea sa caldă, dar și prin cântecul său, părintele a transmis un mesaj băimărenilor adunați la scena amplasată în inima cetății.

„Înainte să urc pe scenă am fost acasă la domnul primar Cătălin Cherecheș.

Domnul primar a spus să vă transmit că vă iubește pe fiecare”, a spus Cristian Pomohaci în timpul concertului susținut în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

pomhaci

Mesajul părintelui Pomohaci a stârnit ropote de aplauze din partea băimărenilor prezenți la scena amplasată în Centrul Vechi, semn că băimărenii și-l doresc alături de ei pe Cătălin Cherecheș.

pomhaci1

La finalul recitalului oferit de părintele Pomohaci acesta a primit un cadou inedit. Cu o zi înainte de a-și sărbători ziua de naștere, băimărenii, adunați în număr mare la concert i-au cântat acestuia „La mulți ani!”.

Credit foto: Dan Mezok

Simona Vasiac

citeşte şi LET’S DO IT, MARAMUREȘ! – 10 mii de saci de gunoaie strânse de peste 12 mii de voluntari la ziua de curățenie generală

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA