AcasăLifestyleMondenFENOMEN ASTRONOMIC - O nouă super lună pe 13 decembrie

FENOMEN ASTRONOMIC – O nouă super lună pe 13 decembrie

spot_img

DISTRIBUIȚI

FENOMEN ASTRONOMIC Pe 13 decembrie 2016 are loc ultima Super Lună pe anul acesta, iar acest lucru poate semnifica o serie de schimbări bruşte în viaţa dvs.

FENOMEN ASTRONOMIC Toate frecvenţele interacţionează cu frecvenţele unice bazate pe amprenta dvs. sufletească. Aşadar, ceea ce simţiţi este unic pentru dvs. conform almeea.ro.

Mercur merge retrograd din 19 decembrie 2016 până în 8 ianuarie 2017. Aşadar, dacă aveţi un plan, mai reevaluaţi-l înainte de Crăciun, atunci când începe acest Mercur retrograd. Reajustaţi orice acum, dacă este posibil.

Această Super Lună plină se află în Gemeni, pe când Soarele se află în Săgetător. De asemenea, Super Luna plină face o opoziţie la Saturn. Ce înseamnă toate aceste lucruri pentru viaţa dvs.? Surprize, schimbări bruşte de relaţie.

Ce trebuie să faceţi în această perioadă? Comunicaţi cu interiorul vostru, cu simbolistica sufletului vostru, cu lumina din interior. Dacă va aflaţi în armonie cu sufletul vostru, atunci schimbările pot fi pozitive; dacă nu va aflat în armonie, tot ceea ce vi se întâmplă este negativ.

Această Super Lună plină va ajuta să aduceţi la suprafaţă în interiorul vostru, atât aspectele emoţionale cât şi cele mentale de care nu sunteţi conştienţi acum. În concluzie, iubiţi-vă, iubiţi şi simţiţi lumina din interiorul vostru!

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA