AcasăEvenimentFEMEIE BEATĂ – O şoferiţă din Remeţi a accidentat o bătrână ce...

FEMEIE BEATĂ – O şoferiţă din Remeţi a accidentat o bătrână ce umbla „lela” cu două vaci pe mijlocul drumului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri după amiază, ora 18,00, pe D.N. 19, pe raza comunei Remeţi, Ana T., de 74 ani, din aceeaşi localitate, se deplasa, în calitate de pieton, spre centrul comunei, însoţind două animale. Femeia circula pe mijlocul drumului, într-o zonă neiluminată şi fără îmbrăcăminte cu elemente fluorescent–reflectorizante. Nefiind observată la timp, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus regulamentar de către Daniela P., de 30 ani, din comuna Remeţi. Victima a fost transportată la spitalul unde a fost internată sub supraveghere. (sursa foto: bistriteanul.ro)Atât victima cât şi şoferiţa au fost testate cu aparatul etilotest. In cazul bătrânei aparatul etilotest a indicat faptul că aceasta băuse alcool, în timp ce pentru conducătoarea auto rezultatul a fost negativ.

Biciclist accidentat grav din cauza unei depăşiri neregulamentare

Pe D.N. 1C, km 140, între localităţile Satulung şi Lăpuşel, Sergiu S., de 32 ani, din Boiu Mare, conducea o autoutilitară în afara localităţii, dinspre Lăpuşel spre Satulung. Conducătorul auto s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism care circula în faţa sa în aceeaşi direcţie de mers, depăşind axul drumului. În depăşire, a acroşat un biciclist care circula regulamentar din sens opus. În încercarea de redresare a autoturismului, Sergiu a acroşat şi maşina în depăşirea căreia se angajase. În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a biciclistului. Conducătorii de vehicule nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pieton accidentat la traversarea prin loc nepermis şi fără să se asigure de un autobuz Urbis

Pe strada Cloşca din municipiul Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Ludovic H., de 77 ani, din Baia Mare, în calitate de pieton, a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat grav de un autobuz al unei societăţi de transport în comun din municipiu. Autobuzul era condus regulamentar de către Ioan P., de 56 ani, din Baia Mare, conducător auto la societatea susmenţionată. În urma accidentului, victima a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri de specialitate. În momentul producerii accidentului, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice dar în cazul pietonului, aparatul etilotest a indicat o valoare pozitivă. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale.

Peste 500 de conducători auto au fost verificaţi în timpul unei acţiuni pe linie de circulaţie derulate le nivelul judeţului Maramureş

Efectivele Serviciului Rutier Maramureş au organizat şi executat o acţiune de prevenire şi combatere a cauzelor care contribuie la producerea accidentelor grave de circulaţie. Acţiunea de sâmbătă noaptea (12/13 noiembrie) a fost, în principal, axată pe reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice. La activităţile derulate au  participat peste 50 de poliţişti, din care 30 de la formaţiunile rutiere. Au fost supuşi testării, cu aparatele omologate,  circa 500 de conducători de vehicule. În cazul a nouă şoferi, poliţiştii le-au suspendat dreptul de conducere pe drumurile publice; dintre aceştia, cinci consumaseră alcool peste limita legală. De asemenea, s-au înregistrat şi patru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, toate pentru consum de alcool cu o alcoolemie peste limita prevăzută de lege. Infracţiunile au fost constatate în Baia Mare, Suciu de Sus (2) şi Borşa.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA