AcasăEvenimentFATA CARE S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL 6 - "Am fost obligată...

FATA CARE S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL 6 – „Am fost obligată să am o relație cu o fată și nu am găsit altă soluție” (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Maria, mama Dianei, adolescenta de 16 ani care s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Baia Mare la începutul lunii decembrie 2015, a făcut mărturii șocante: „A fost obligată! Nu știam de relația ei cu o altă fată, colegă de liceu”. Mai mult, mama susține că a depus plângere la poliție pentru că pe telefonul Dianei fata cu care ar fi avut o relație continuă să o sune insistent la ore nepotrivite.

Are dovada apelurilor dar și un sms de iubire primit. „Te iubesc iubirea mea mult. Ești îngerașul meu. Ești sufletul meu. Esti totul pentru mine. Am să lupt pentru noi oricât ar trebui. Nu vreau să te pierd niciodată. Te iubesc viața mea„. Acesta ar fi mesajul trimis de adolescentă pe telefonul Dianei în 16 decembrie, la zile bune după nefericitul incident.

smsSpusele mamei sunt întărite de Diana. Adolescenta a vorbit pentru prima dată de pe patul de spital.

„Am fost obligată de Gabriela. Eram pur și simplu prietene, două luni de zile, și de două săptămâni am fost împreună. Am fost obligată de ea. Eram amenințată că dacă nu sunt cu ea și sunt cu altcineva fată sau băiat, mă bate sau mă omoară. Prietenele știau și nu ziceau nimic. Am fost obligată și nu am găsit o altă soluție și nu vreau să facă și altcineva așa ceva, vreau să fiu salvată” a declarat pentru ActualMM.ro, Diana.

sms 1Medicii spun că adolescenta este mult mai bine și că este o minune că trăiește astăzi.

„În momentul de față starea generală și medicală a minorei este relativ bună, în sensul că ea a venit în stare de comă cu un politraumatism prin cădere de la alt nivel. A fost supusă în repetate rânduri la intervenții chirurgicale. Am solicitat și ajutorul unui coleg de la Cluj, care a venit aici, a rezolvat și fractura de bazin, pentru că fractura de bazin este o intervenție chirurgicală ortopedică destul de pretențioasă. A rezolvat această problemă, a durat cred că vreo 5 ore intervenția. A fost nevoie de foarte mult sânge pentru că pierduse mult sânge. Au fost și fenomene infecțioase. În prezent starea este bună. Sper din tot sufletul ca lucrurile să meargă bine și într-un timp relativ scurt să poată fi externată. Și pentru noi a fost o minune plăcută în sensul că foarte puțină lume i-a dat o șansă. Starea generală la venire a fost foarte gravă, se putea prăpădi din cauza oricărei leziuni pe care o avea, cu multiple fracturi, cu traumatism toraco-pulmonar, cu leziune pulmonară. Deci situația a fost pur și simplu disperată”, a declarat dr. Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

„Da, sunt de acord cu interviurile pe care vi le-am dat și eu și fiica mea, pentru că eu am dorit să fac chestia asta pentru a se ști în toată țara. În orice școală se poate ca unui băiat să îi placă foarte mult de o fată, să o amenințe și ea săraca să nu spună și să recurgă la ceea ce a recurs Diana. Deci trebuie să știe toți copiii că orice problemă au există o soluție, nu este bine să facă ce a făcut Diana. Eu dacă știam bineînțeles nu se întâmpla chestia asta. Dar ea săraca a spus prietenelor, dar care nu au spus mai departe. Nu mi-au spus mie, puteau să spună unui profesor, dirigintei, la oricine și se prevenea chestia asta.

I-am spus tot timpul că, orice problemă ai, discută cu mine, dar numai problema asta nu mi-a spus-o. Am fost pur și simplu șocată când am aflat ce s-a întâmplat. Am auzit de la prietenele ei, de la colegele ei, am auzit chestia asta dintre ea și Gabriela și nu mi-a venit să cred până nu mi-a spus ea. Nu aveam dovezi. Am hotărât să spun aceste lucruri pentru că aș vrea să previn pentru ca alți părinți să nu pățească ce am pățit eu cu Diana. A fost amenințată și nu a dat nimic de bănuit acasă sau la școală. Doar câteva colege știau și nu au zis la nimeni.

A fost amenințată de o colegă de școală, Gabriela. Este o domnișoară care, nu știu cum să spun, e lesbiană mai pe scurt. Și din cauza asta și-a pus <pata pe fiică-mea>, pe Diana. Și în 11 chiar a venit la spital, mi-a cerut mama ei printr-un mesaj dacă poate veni și să vorbească cu mine despre relația lor”, a povestit Maria, mama adolescentei.

Femeia a depus plângere la poliție.

Întreg interviul video îl veți putea urmări mai jos.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA