AcasăActualitateFAST AND FURIOS… DE TĂUȚI - Curse “ilegale” cu BMW-uri pe străzile...

FAST AND FURIOS… DE TĂUȚI – Curse “ilegale” cu BMW-uri pe străzile din localitate

DISTRIBUIȚI

Locatarii dintr-un cartier al localității Tăuții de Sus au fost deranjați de zgomotele motoarelor turate la maxim. Nu, nu a fost vorba despre vreun concurs de drift, ci mai degrabă de o cursă ilegală de mașini. Curioși să afle ce se întâmplă, unii și-au pregătit camerele telefoanelor și au ieșit să vadă despre ce este vorba. Nu mică le-a fost mirarea când și-au dat seama că asistă la o veritabilă întrecere de motoare.

Șoferii s-au aliniat, și-au turat motoarele și au pornit, amintindu-ne de celebrele întreceri în miez de noapte din seria “Fast and Furious”.

Nu se știe dacă polițiștii maramureșeni îi vor căuta pe cei doi, având în vedere că din imaginile surprinse nu pare că aceștia ar depăși viteza legală în localitate.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. “Nu se știe dacă polițiștii maramureșeni îi vor căuta pe cei doi, având în vedere că din imaginile surprinse nu pare că aceștia ar depăși viteza legală în localitate.“ Faptul ca unul din tarani conducea pe contrasens nu e destul sa ii faca pe gaborei sa-si miste hoiturile si sa ia masuri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA